Procedure

Procedure

Zodra je alle vakken van de bachelor hebt afgerond, moet je het volgende doen:

  1. Bekijk in Osiris online of alle studieresultaten goed geregistreerd zijn. Als één of meerdere cijfers niet of niet correct in Osiris geregistreerd staan, neem dan contact op met de Examenadministratie (EB-29/ e:mail: e.rsm@oos.eur.nl)
  2. Indien je gebruik wilt maken van de compensatieregeling, stuur dan tijdig een verzoek naar de Examencommissie (voor meer informatie over de compensatieregeling, klik hier).
  3. Als al jouw bachelor cijfers in Osiris staan vermeld en je maakt geen gebruik van de herkansingen, dan kun je hier alvast jouw diploma aanvragen. Vraag je jouw diploma niet aan, dan wordt in het kader van actieve graadverlening, het diploma gemaakt na 17 augustus 2016.
  4. Je ontvangt een e-mail op jouw student e-mailadres als je jouw diploma kunt ophalen bij het ESSC. Je kunt het diploma uiteraard ook in ontvangst nemen tijdens de diploma-uitreiking op 3 november a.s. (zie punt 5 voor aanmelden diploma-uitreiking). 
  5. Vul onze enquête in, zodat wij weten of je bij de diploma-uitreiking aanwezig zult zijn. Zonder ingevulde enquête kunnen we je niet registreren. LET OP: de enquête sluit op woensdag 31 augustus. Daarna is er geen garantie dat je bij de uitreiking aanwezig kunt zijn. Voorkom teleurstellingen en vul de enquête daarom op tijd in.