Hertentameninschrijving

Hertentameninschrijving

Aanmelden voor HERtentamens geschiedt via OSIRIS Student gedurende de periode van 35 dagen tot 7 dagen voor het hertentamen. 

Te late aanmelding als je Osiris gemist hebt

Na de inschrijfperiode kun je je nog tot uiterlijk 2 werkdagen voor het hertentamen tegen betaling van € 20,- per hertentamen laten inschrijven bij het Erasmus Studenten Service Centrum, E-hal. De aanmeldperiodes vind je terug op het tentamenrooster op de Current Students pagina.

Binnen twee werkdagen voor het hertentamen en op de hertentamendag zelf kun je je nog aanmelden tegen betaling van € 20,- administratiekosten per hertentamen via deze link. Volg de procedure nauwkeurig!

Hertentamen afleggen zonder aanmelding

Op de hertentamendag zelf het hertentamen afleggen zonder dat hiervoor een deugdelijke aanmelding is gedaan, is toegestaan. Je zult van de surveillant een stempel “op eigen risico” krijgen. Je kunt het hertentamen afmaken en inleveren. Daarna heb je, zoals hierboven beschreven, de mogelijkheid om de aanmelding in orde te maken tot uiterlijk op de dag van het hertentamen, tegen betaling van € 20, - administratiekosten via deze link. Volg de procedure nauwkeurig!