Aanmeldingsprocedure

Aanmeldingsprocedure

Aanmeldprocedure

Als jij je graag aan een verzoek voor inschrijving tot premaster programma van Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM), wilt doen, volg dan de onderstaande stappen. 

Stappen voor de online inschrijving

Vanaf 15 oktober 2016 t/m 15 mei 2017 kan je het online inschrijfformulier invullen op de website van RSM (OLAF) voor het 2017-2018 collegejaar. Wanneer je alle  informatie hebt ingevuld, en je de benodigde documenten ge-upload hebt, kan je de aanvraag indienen door op de submit knop te drukken aan het einde van het formulier.

Benodigde documenten

a.

Een kopie van je paspoort (dit paspoort moet geldig zijn)

b. Een kopie van je middelbare school diploma en een lijst met studieresultaten (als de originelen van deze documenten geschreven zijn in een andere taal dan Engels, Nederlands, of Duits moet je ons van een officiële vertaling voorzien)
c.

Een kopie van je HBO diploma(s) en een lijst met studieresultaten met daarop een gewogen gemiddeld eindcijfer. Als je op het inschrijvingsformulier hebt aangegeven dat jij de HBO opleiding nog niet hebt afgerond, dan verzoeken wij je een officiële kopie op te sturen van de meest actuele cijferlijst. Tevens dien je aan te geven  wanneer je verwacht jouw HBO bachelor studie succesvol af te ronden. Aanvragers moeten hun HBO bachelor studie afgerond hebben vóór 31 augustus 2017. Als je niet aan deze eis weet te voldoen, kan je helaas niet starten met het premaster programma.

d.

Een kopie van je GMAT (Graduate Management Admission Test) examen resultaten met een minimum score van 600. De GMAT is een examen dat je behaald moet hebben voordat je toegelaten kan worden tot de premaster. 

e. Jouw motivatie: Leg in de online application form uit waarom je een inschrijving indient voor het premaster programma van RSM.
f.

Jouw Curriculum Vitae.

Overige belangrijke opmerkingen

  •  Wij verwachten van je dat je alle bovengenoemde relevante documenten upload in het online inschrijvingsformulier (OLAF).
  • Breng de  RSM Admissions Office via ons contactformulier op de hoogte als jouw huisadres of emailadres verandert.
  • Lever jouw inschrijving op tijd in. Het is niet mogelijk een inschrijving in the dienen na de deadline (de deadlines voor alle programma’s staan op onze website) of wanneer de maximale capaciteit bereikt is.
  • Alleen volledige inschrijvingen zullen worden behandeld. Je zult een bevestigingsemail ontvangen van de RSM Admissions Office indien jouw inschrijving compleet is. Dit bericht zal door de RSM Admissions Office binnen twee weken na inlevering verstuurd worden.

Voor vragen verwijzen wij jou in eerste instantie naar onze Frequently Asked Questions. In urgente gevallen kun je contact opnemen via ons Contact Form.