This event is expired since Friday, 23 February 2018 .

Online informatiesessie Parttime Master Bedrijfskunde

Meld je aan om deel te nemen aan de online informatiesessie van de Parttime Master Bedrijfskunde opleiding

Tijdens deze online informatiesessie krijg je alle informatie over de opleiding.

Je komt onder andere meer te weten over de vakken, de toelatingseisen, het combineren van de studie met werk en privé en de toegevoegde waarde van de opleiding voor jou en je werkgever.

Tevens is er een student aanwezig die zijn ervaringen met de opleiding zal delen. 

Uiteraard is het mogelijk tijdens de sessie vragen te stellen.

Start online sessie 15.00 uur

Na aanmelding ontvang je een link voor de online sessie.

Komt 21 februari niet uit of geef je de voorkeur aan een informatiesessie op de campus? Je bent van harte welkom op één van de informatieavonden en/of open dagen.More information

Bedrijfskunde is een brede en interessante studie voor iedereen die meer wil leren over organisaties en bedrijfsprocessen, en een drijvende kracht achter positieve verandering wil zijn. Je maakt een persoonlijke en professionele groei door en na afloop van de studie kun je jouw organisatie vanuit meerdere bedrijfskundige invalshoeken bekijken op een kritische, creatieve, betrokken en samenwerkende manier.

Voor wie is deze opleiding bedoeld? 

De Parttime Master Bedrijfskunde is gericht op professionals met minimaal drie jaar werkervaring, die hun horizon willen verbreden, positieve verandering in de wereld willen brengen, en een verdere stap in hun carrière willen maken.