Junior secretaresse (1,0 FTE)


Date:

Monday, 2 July 2018

Department:

Technology & Operations Management

Contact Details:

Stuur je CV met begeleidende brief met daarin een duidelijke motivatie voor deze functie vóór maandag 20 augustus 2018 per e-mail naar Cheryl Blok (cblok@rsm.nl) en Ingrid Waaijer (iwaaijer@rsm.nl) onder vermelding van ‘Vacature Junior Secretaresse’.

Deadline:
Monday, 20 August 2018

Bij het secretariaat van onze vakgroep Technology & Operations Management is per 1 oktober 2018 een vacature voor een secretaresse.

Functiebeschrijving

De secretaresse ondersteunt de medewerkers, studenten en bezoekers van de vakgroep. Onder deze verantwoordelijkheid valt het verrichten van alle voorkomende secretariële en ondersteunende werkzaamheden:

 • zelfstandig agendabeheer
 • correspondentie
 • telefoonbeantwoording
 • bestellen van boeken en kantoorartikelen
 • boeken van vluchten en hotels
 • verwerken declaraties en facturen via SAP portal
 • organiseren en plannen van vergaderingen, bijeenkomsten en conferenties
 • bijhouden van websites (na training).

Functie-eisen

De volgende functie-eisen zijn van toepassing:

 • kennis en ervaring met secretariële en ondersteunende werkzaamheden
 • computervaardigheid
 • taalvaardigheid: Nederlands moedertaal, Engels niveau B2
 • een afgeronde opleiding tot secretaresse/management assistente
 • de ambitie om door te groeien in deze functie.

Verder wordt verwacht dat je een dienstverlenende instelling hebt en dat je zowel zelfstandig als in teamverband goed kunt werken. Je bent accuraat, initiatiefrijk, flexibel, stressbestendig en kunt snel schakelen tussen diverse werkzaamheden. Je kunt uitstekend overweg met MS Office. Je bent in staat zelfstandig prioriteiten te stellen. Je kunt goed omgaan met studenten van diverse nationaliteiten. Verder beheers je de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk en heb je affiniteit met een internationale universitaire omgeving.

Arbeidsvoorwaarden

Contractduur: 1 jaar, na gebleken geschiktheid vast dienstverband mogelijk

Aantal uren per week: 38

Additionele arbeidsvoorwaarden:

Wij bieden een afwisselende functie. Het dienstverband zal worden aangegaan voor de duur van

1 jaar; bij gebleken geschiktheid is er na het eerste jaar uitzicht op een vaste aanstelling. Afhankelijk van opleiding en ervaring, bedraagt het salaris maximaal € 2.526/2.647 bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 5/6 CAO Nederlandse Universiteiten). Daarnaast bieden we een aantrekkelijke arbeidsvoorwaardenpakket met onder meer een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%, ruime verloffaciliteiten voor een goede balans tussen werk en privé en een goede pensioenvoorziening.

Solliciteren?

Stuur je CV met begeleidende brief met daarin een duidelijke motivatie voor deze functie vóór maandag 20 augustus 2018 per e-mail naar Cheryl Blok (cblok@rsm.nl) en Ingrid Waaijer (iwaaijer@rsm.nl) onder vermelding van ‘Vacature Junior Secretaresse’.

Over RSM

Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) behoort tot de top 10 van Europese business schools. RSM richt zich op het ontwikkelen van zakelijke leiders met een internationale carrière die voor positieve verandering kunnen zorgen en zich op een innovatieve manier inzetten voor een duurzame toekomst. RSM biedt een breed scala aan bachelor, master, MBA, PhD en executive programma’s waarin studenten zich kunnen ontwikkelen tot kritische, creatieve, betrokken en samenwerkende denkers en doeners. RSM is gevestigd in de internationale havenstad Rotterdam, een bruisend knooppunt van bedrijven, logistiek en handel. Studievoorlichting en activiteiten van RSM voor toekomstige studenten, executives en alumni worden ook aangeboden vanuit ons kantoor in Chengdu, China. www.rsm.nl

De vakgroep Technology & Operations Management is een innovatieve en dynamische vakgroep van RSM. Onderzoek en onderwijs zijn geconcentreerd op een drietal thema’s: Business Information Management, Management van Innovatie, en Supply Chain Management. De vakgroep is sterk internationaal georiënteerd en de Engelse taal is de voertaal binnen de vakgroep. De vakgroep participeert in toonaangevende internationale onderzoeksnetwerken en heeft een uitgebreid portfolio van onderwijsprogramma’s. Het secretariaat ondersteunt de medewerkers van de vakgroep en is betrokken bij het organiseren en uitvoeren van de vele onderzoeks- en onderwijsactiviteiten, workshops, en congressen.

Voor meer informatie over de afdeling Technology & Operations Management: www.rsm.nl/research/departments/technology-and-operations-management