Senior CMS Ontwikkelaar


Date:

Monday, 26 November 2018

Department:

Information Management & Consulting (IMC)

Contact Details:

Voor sollicitaties en vragen over deze positie, kan je contact opnemen met Jeroen Melein via jmelein@rsm.nl.

RSM is an equal opportunity employer and explicitly encourages applications from candidates of all genders, ethnicities, and nationalities.

Wil je meer zijn dan alleen een nummer? Word dan een onderdeel van ons development team dat input waardeert en van medewerkers verwacht dat zij een force for positive change zijn. Help bij het bouwen van onze organisatie en verbeter jouw eigen vaardigheden en kennis bij de beste business school van Nederland.

Wie zijn wij?

Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) behoort tot de top 10 van Europese business schools. RSM richt zich op het ontwikkelen van zakelijke leiders met een internationale carrière die voor positieve verandering kunnen zorgen en zich op een innovatieve manier inzetten voor een duurzame toekomst. RSM biedt een breed scala aan bachelor, master, MBA, PhD en executive programma’s waarin studenten zich kunnen ontwikkelen tot kritische, creatieve, betrokken en samenwerkende denkers en doeners.

Als onderdeel van de afdeling Information Management & Consulting (IMC), werkt het development team nauw samen met andere afdelingen door applicaties te bouwen en te verbeteren en zo processen te ondersteunen voor studenten, medewerkers, onderzoekers en alumni.

Onze perfecte match is…

… een goed onderwezen en gepassioneerde ontwikkelaar om ons team te versterken. Je past in het team als je ervan houdt om kennis en vaardigheden te delen en absorberen, enthousiast bent over schone code en tevreden bent wanneer je levert wat je beloofd hebt.

Je dag ziet er zo uit…

Je reist naar de campus per fiets of OV en pakt je MacBook uit. Als teamlid bespreek je de vorige dag, je doelen voor vandaag en wat je nodig hebt om alles voor elkaar te krijgen. Daarna loop je met collega’s even langs de campus supermarkt om een kop koffie te halen, wellicht een croissantje, en begin je te coderen.

Je begint aan jouw Jira issues en reviewt code van jouw collega’s. Rond twaalf uur is het tijd voor lunch en eet je tezamen met de hele IMC afdeling, of misschien een uitgebreide lunch tussen de studenten in de Food Court hier op campus.

Met een voldaan gevoel ga je door met het verbeteren van een huidige applicatie en aan het einde van de dag ga je samen met een collega nog even squashen of een rondje boxen in het Erasmus Sport Center om te ontspannen.

Onze eisen…

  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels op zakelijk niveau.
  • Hbo-/wo-niveau van denken.
  • Uitgebreide werkervaring als een ontwikkelaar.
  • Ervaring in het schrijven van moderne PHP OOP code.
  • Ervaring in een modern PHP CMS, het liefste TYPO3.
  • Ervaring in SQL (MySQL/Oracle).
  • Ervaring in front-end development.

We bieden …

De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de CAO Nederlandse Universiteiten (CAO NU). We bieden een fulltime contract, in eerste instantie voor een jaar met de optie voor verlenging als aan de vereisten wordt voldaan.

De Erasmus Universiteit Rotterdam heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Het salaris is onder voorbehoud van opleiding en ervaring en kan variëren van € 35.000 (schaal 10 CAO NU) tot € 56.000 bruto per jaar (schaal 11 CAO NU), op basis van een fulltime contract van 38 uur. Daarbovenop komt een vakantie-uitkering van 8 procent en een eindejaarsuitkering van 8,3 procent.

Je krijgt ook nog 41 vrije dagen (29 vakantiedagen en 12 compensatiedagen, gebaseerd op een 40-urige werkweek), verplichte training en persoonlijke ontwikkeling, plus toegang tot relevantie conferenties.

Klik hier voor meer arbeidsvoorwaarden van de Erasmus Universiteit Rotterdam.