Procedure

Procedure

Zodra je alle vakken van de bachelor hebt afgerond, moet je het volgende doen:

  1. Bekijk in Osiris online of alle studieresultaten goed geregistreerd zijn. Als één of meerdere resultaten niet of niet correct in Osiris geregistreerd staan, neem dan contact op met de StudieVoortgang & Diplomering (e:mail: examens.bedrijfskunde@eur.nl).
  2. Indien je gebruik wilt maken van de compensatieregeling, stuur dan tijdig een verzoek naar de Examencommissie (voor meer informatie over de compensatieregeling, klik hier).
  3. Als al jouw bachelor resultaten in Osiris staan vermeld en je maakt geen gebruik van de herkansingen, dan kun je alvast jouw diploma aanvragen via deze procedure.
  4. Je ontvangt een e-mail op jouw student e-mailadres als je jouw diploma kunt ophalen bij het ESSC. Nadat je een afspraak hebt gemaakt via het online afsprakensysteem (link staat in ontvangen e-mail), kun je jouw diploma met een geldig legitimatiebewijs (paspoort of rijbewijs) afhalen bij het ESSC. 
  5. Je kunt het diploma uiteraard ook in ontvangst nemen tijdens de diploma-uitreiking op 15 november aanstaande (zie punt 6 voor aanmelden diploma-uitreiking). LET OP: je dient je voor de diploma-uitreiking aan te melden, zie punt 6.
  6. De inschrijving voor de  uitreiking is momenteel gesloten. Indien je nog bij de uitreiking aanwezig wilt zijn, neem dan eerst contact op met Tessa van der Veer tveer@rsm.nl. LET OP: de enquête is op vrijdag 31 augustus gesloten. Daarna is er geen garantie dat je bij de uitreiking aanwezig kunt zijn.