Bindend studieadvies: kun jij het aan?

Bindend studieadvies: kun jij het aan?

Bedrijfskunde is een behoorlijk pittige studie. Net als veel andere bacheloropleidingen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, kent ook Bedrijfskunde een bindend studieadvies (BSA).

Bindend studieadvies (BSA)

Het BSA voorkomt tijdverlies, frustraties en negatieve gevolgen voor je carrière. Je wordt op de hoogte gehouden van jouw studievoortgang tijdens het programma. Je krijgt een positief studieadvies als je alle 60 studiepunten (EC) van het eerste bachelorjaar daadwerkelijk in één collegejaar hebt afgerond. Om de 60 studiepunten te behalen, kan één afgeronde vijf worden gecompenseerd door minimaal één zeven.

Onderschat de opleiding niet. Helaas voldoet lang niet iedereen na het eerste bachelorjaar aan de BSA-eis en moeten velen om die reden helaas hun studie beëindigen. Verzamel daarom zoveel mogelijk informatie over Bedrijfskunde aan RSM voordat je je inschrijft.

Kun jij het aan?

Bereid je goed voor op de opleiding zodat je weet waar je aan begint:

Studieadviseurs

Onze studieadviseurs ondersteunen jou vóór en tijdens de bachelor Bedrijfskunde. Neem daarom contact op met de studieadviseurs voor meer informatie, hulp of advies bij je studiekeuze.