Add-on Track

Add-on Track

Wat is het Add-on Track?

Het Add-on Track is een extra jaar na B3, wat jou de mogelijkheid geeft om verschillende combinaties van de exchange (altijd in B3), de minor en de stage te volgen. Je hoeft dus niet meer te kiezen voor een van de opties, je kunt het allemaal doen! Daarnaast kun je variëren in de lengte en het aantal EC van je stage, of zelfs twee stages afronden. Na het succesvol voltooien van het Add-on Track zal dit onderdeel worden van je Bachelor programma en vermeld worden op de cijferlijst van jouw Bachelordiploma.

Wat zijn de toelatingseisen?

Om toegelaten te worden tot het Add-on Track dien je 105 EC behaald te hebben (B1 behaald met 60 EC en 45 EC uit B2 en B3 vakken) en de Bachelor Thesis te hebben afgerond. 

Waar kan ik meer informatie vinden?

Voor vragen over de stage(s) tijdens het Add-on Track kun je contact opnemen met RSM Career Centre.

Voor vragen over de exchange / internationale uitwisseling kun je contact opnemen met het International Office.

Voor vragen over de minor kun je terecht op de minor website.

Indien je hulp nodig hebt met je studieplan of keuzes, kun je een afspraak maken met een van de studieadviseurs.

Hoe geef ik me op voor het Add-on Track en wat is de deadline?

Er is sprake van een dubbele aanmeldingsprocedure:

  • Je dient de reguliere procedure te volgen voor het aanmelden voor een minor, voor de stage (aanmelden bij RSM Career Centre minimaal twee weken voor je start) en voor de exchange / internationale uitwisseling bij het International Office (begin december).
  • Daarnaast dien je voor 1 mei 2020 het registratieformulier voor het Add-on Track te voltooien. De inschrijving is nu gesloten.