Corporate Communications

 • Reference: I-19-58952
 • Type: Internship
 • Organisation: L'Oréal
 • Location: Hoofddorp, Netherlands
 • Duration: 5 - 6 months

Description

Meewerkstage per februari 2020 beschikbaar.

Wat ga je doen? De activiteiten rondom de onderwerpen duurzaamheid, wetenschap, (o.a. For Women in Science met Unesco), finance, goede doelen, marketing en HR moeten op doeltreffende wijze aan de werknemers, de media en andere stakeholders worden gepresenteerd. Je bent mede verantwoordelijk voor het opstellen en communiceren van het corporate nieuws van L’Oréal. Daarnaast ondersteun jij in het plannen en voorbereiden van evenementen naar aanleiding van de communicatieplannen van de Corporate Communicatie Director.

Onder jouw verantwoordelijkheden vallen onder ander het up-to-date houden van werknemers via de interne nieuwsbrieven. Ook creëren van content voor de social media kanalen van L’Oréal Nederland behoort tot jouw takenpakket. Verder wordt verwacht dat je op een pro- actieve en creatieve manier meewerkt aan diverse interne events zoals de vrijwilligersdag of het kerstfeest. Daarnaast help je mee met het monitoren van de media; je brieft de Corporate Communicatie Director over nieuws in het kader van issue management (gevoelige onderwerpen) zodat identiteit en imago bewaakt worden en de juiste communicatiestrategie bepaald kan worden.

 • Functional work area: Corporate Communications
 • Hours per week: 40
 • Salary: € 650,-
 • Additional benefits: Possibility to do a course/training/education, Laptop, Travel expenses

Requirements

Ben jij een WO Bachelor of Masterstudent met interesse in verschillende soorten media en heb je een buitengewoon gevoel voor communicatie? Lees dan gauw verder! Wij zijn op zoek naar een ondernemende, zelfstandige en pro-actieve student, die niet schrikt van veranwoordelijkheden en graag toegevoegde waarde levert. Je hebt een open persoonlijkheid en bent oplossingsgericht. Daarnaast ben je vloeiend in zowel Nederlands als Engels en ben je naast je studie actief geweest in nevenactiviteiten. Internationale ervarin is een pré.

Wat bieden wij? Wij investeren graag in jong talent! Naast veel eigen verantwoordelijkheid die je als stagiair krijgt, bieden wij ook zeer goede begeleiding en de mogelijkheid om jezelf met behulp van het Intern Development Program goed te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om vanuit een stage door te groeien naar ons Young Graduate Program.

De stagevergoeding bedraagt €650,- per maand en je ontvangt volledige reiskostenvergoeding indien je niet in het bezit bent van een studenten OV-kaart.

 • Applicant profiles: BSc Student, MSc Student
 • Experience: not applicable
 • Study areas: Accounting, (Business) Information Management, Finance, Investments, Sustainability, Human Resource Management, (International) Management, Innovation, Marketing, Change, Entrepreneurship, Strategy, Supply Chain Management
 • Required language skills: Dutch

Company

L'Oréal is al meer dan 100 jaar wereldleider in de cosmetica business en is een van de grootste FMCG bedrijven ter wereld. Beauty en persoonlijke verzorging hebben altijd al een belangrijke rol gespeeld in het leven van de mens; zodra behoeften als onderdak en voeding zijn vervuld, zullen mensen hun geld investeren in beauty en verzorging. Dit maakt onze business relevant, duurzaam en impactvol.

Vandaag de dag gebruiken 1 miljard consumenten over de hele wereld onze producten en wij streven ernaar 1 miljard nieuwe consumenten te bereiken voor 2020. Met onze 27 merken voldoen we aan de verschillende consument behoeften en we geloven dat met ons diverse productportfolio we kunnen bijdragen aan zelfvertrouwen en zelfwaardering. In onze Nederlandse vestiging, gelegen vlakbij Amsterdam, werken we met 420 mensen om te streven naar een nummer 1 positie voor al onze merken in de Nederlandse markt. Als innovatief en dynamisch bedrijf introduceren wij iedere maand nieuwe producten op de markt. Gedreven door sterke marketing campagnes, goede relaties met retailers en een vloeiende supply chain, verkopen wij 53 miljoen producten per jaar.

As RSM Career Centre we reserve the right to take action when we find out that you’re not an RSM student or alumn. This might effect your application, for which we are not responsible. If you have questions, please contact careercentre@rsm.nl .