Digital

 • Reference: I-19-58953
 • Type: Internship
 • Organisation: L'Oréal
 • Location: Hoofddorp, Netherlands
 • Duration: 5 - 6 months

Description

Meewerkstage per januari/februari 2020 beschikbaar. 

Wij bieden de volgende vier digital stages aan

Digital - Professionele Producten Divisie Deze stage is onderdeel van het multi-brand digital team op de Professionele Producten Divisie van L’Oréal Nederland. De taken waar jij je mee bezig zal houden zijn:

(Carita, Decléor, Kérastase, L’Oréal Professionnel, Matrix, Redken, shu uemura);

 • Het onderhouden van de websites, mobiele apps, emails, social media platformen en online campagnes;
 • Het onderhouden van de B2B platformen van de verschillende merken: webshops, Connect app, ACCESS learning platform;
 • Assisteren in het voorbereiden van digital-gerelateerde workshops en trainingsessies voor de werknemers van L’Oréal en winkelpersoneel.

Digital Media - Consumenten Producten Divisie Als corporate digital media stagiaire sta je in het hart van de digital media strategie van L’Oréal. Je functie is heel divers. Je zult je bezighouden met de technische opbouw van campagnes in verschillende tools naar analyse, werken met de luxe en proffesionele merken, maar je zult ook wat off-line media meekrijgen. Je houdt van aanpak en leert snel. De taken waarmee jij je mee bezig zal houden zijn:

 • Het onderhouden van de data collection structuur;
 • Het controleren van audience gebruik in Google tools en Facebook tools;
 • Het ondersteunen van search (SEA) campagnes;

Digital Content en Projecten – Consumenten Producten Divisie Met de Digital Project Manager en de Content Managers werk je o.a. aan:

 • Het up-to-date houden van de digital assets (websites);
 • Optimaliseren van de User Experience van de digital assets; 
 • Zorgdragen van kwaliteit en tijdigheid van marketing campagnes;
 • Zorgdragen van kwaliteit en tijdigheid van optimalisatie van de digital assets. 

Al je activiteiten analyseer je en stuur je zo nodig bij om jouw bijdrage te leveren aan de awareness, engagement en conversie doelstellingen voor onze merken.

Digital en Communicatie – Actieve Cosmetica Divisie Je werkt binnen het ACD Digital & Communication team samen met de Digital Assets & Analytics Manager, de Social & PR Manager en de CRM Manager. Jij bent een echte ‘Digital duizendpoot’ en je draagt bij aan het behalen van onze (digital) paid, earned & owned doelstellingen. De werkgebieden zijn onder andere digital assets (websites), Search Engine Advertising (SEA), Search Engine Optimization (SEO), Social Media & Influencer marketing, CRM en analytics. Als persoon ben je een digital-social-addict, lekker kritisch, een echte teamplayer en houd je van aanpakken!

 • Functional work area: General Management
 • Hours per week: 40
 • Salary: € 650,-
 • Additional benefits: Possibility to do a course/training/education, Laptop, Travel expenses

Requirements

Ben jij een WO-Bachelor of –Master student in de richting van (Digitale) Communicatie/Marketing/Business en acht jij jezelf een echte future leader die bereid is verder te denken dan de ‘status quo’, dan kan jij het verschil maken. Wij zoeken een echte digital-addict die full-time beschikbaar is voor 6 maanden en up-to-date is met de digital trends. Daarnaast ben je flexibel en schrik je niet van verantwoordelijkheden en uitdagingen, maar ben je juist nieuwsgierig en ondernemend. Ook ben je communicatief sterk en spreek en schrijf je vloeiend Nederlands en Engels. Zet jij nou echt graag de consument centraal en ben je zowel goed in teamverband als zelfstandig? Lees dan gauw verder!

Wat bieden wij? Wij investeren graag in jong talent! Naast veel eigen verantwoordelijkheid die je als stagiair krijgt, bieden wij ook zeer goede begeleiding en de mogelijkheid om jezelf met behulp van het Intern Development Program goed te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om vanuit een stage door te groeien naar ons Young Graduate Program.

De stagevergoeding bedraagt €650,- per maand en je ontvangt volledige reiskostenvergoeding indien je niet in het bezit bent van een studenten OV-kaart.

 • Applicant profiles: BSc Student, MSc Student
 • Experience: not applicable
 • Study areas: Accounting, (Business) Information Management, Finance, Investments, Sustainability, Human Resource Management, (International) Management, Innovation, Marketing, Change, Entrepreneurship, Strategy, Supply Chain Management
 • Required language skills: Dutch

Company

L'Oréal is al meer dan 100 jaar wereldleider in de cosmetica business en is een van de grootste FMCG bedrijven ter wereld. Beauty en persoonlijke verzorging hebben altijd al een belangrijke rol gespeeld in het leven van de mens; zodra behoeften als onderdak en voeding zijn vervuld, zullen mensen hun geld investeren in beauty en verzorging. Dit maakt onze business relevant, duurzaam en impactvol.

Vandaag de dag gebruiken 1 miljard consumenten over de hele wereld onze producten en wij streven ernaar 1 miljard nieuwe consumenten te bereiken voor 2020. Met onze 27 merken voldoen we aan de verschillende consument behoeften en we geloven dat met ons diverse productportfolio we kunnen bijdragen aan zelfvertrouwen en zelfwaardering. In onze Nederlandse vestiging, gelegen vlakbij Amsterdam, werken we met 420 mensen om te streven naar een nummer 1 positie voor al onze merken in de Nederlandse markt. Als innovatief en dynamisch bedrijf introduceren wij iedere maand nieuwe producten op de markt. Gedreven door sterke marketing campagnes, goede relaties met retailers en een vloeiende supply chain, verkopen wij 53 miljoen producten per jaar.

As RSM Career Centre we reserve the right to take action when we find out that you’re not an RSM student or alumn. This might effect your application, for which we are not responsible. If you have questions, please contact careercentre@rsm.nl .