Introductie activiteiten

Introductie activiteiten

Eurekaweek

De Eurekaweek is de introductieweek speciaal georganiseerd voor alle eerstejaars studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zodra de datum van de Eurekaweek bekend is, wordt deze hier gepubliceerd. Het belooft een spetterende start te worden van jouw studententijd.

Kijk voor meer informatie op de website van de Eurekaweek: www.eur.nl/eureka. Vanaf 1 mei kun je je er ook online aanmelden.

STAR Introduction Days

Om er voor te zorgen dat jouw studentenleven gelijk goed begint, organiseert studievereniging STAR de BA Introduction Days. De data worden hier bekend gemaakt.

Tijdens deze dagen maak je op een gezellige, ontspannen manier kennis met je nieuwe studie, het studentenleven en de stad Rotterdam. En nog belangrijker: Het belooft een goede manier om je aankomende medestudenten alvast te leren kennen! Het worden drie spectaculaire dagen met verschillende activiteiten, feesten en wellicht intellectuele hoogtepunten.

Wil je dus veel mensen leren kennen voordat je in een nieuwe grote stad aan je studie begint en niet alleen ronddolen tijdens de colleges? Geef je dan op zodra dit kan, en doe mee aan deze drie onvergetelijke dagen! Let op! STAR is een studievereniging. Deze dagen zijn dus absoluut géén ontgroening, maar juist een leuk en gezellig evenement dat je niet mag missen.

Wil je meer weten over de STAR BA Introduction Days of wil je je inschrijven voor deze dagen? Kijk dan voor meer informatie op de site STAR BA Introduction Days.