Introductie activiteiten

Introductie activiteiten

Eurekaweek

De Eurekaweek is de introductieweek speciaal georganiseerd voor alle eerstejaars studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2019 vindt de Eurekaweek plaats van 19 t/m 22 augustus. Het belooft een spetterende start te worden van jouw studententijd.

Kijk voor meer informatie op de website van de Eurekaweek. 

Kick-off

Op maandag 2 september vindt de kick-off plaats van het eerste jaar van de Bachelor Bedrijfskunde aan RSM. De kick-off is verplicht voor alle Bedrijfskunde studenten. Die dag zijn er gelijk al lessen gepland; zorg dus dat je vanaf 2 september je agenda blokt voor de opleiding. 

STAR Introduction Days

Ga jij komend jaar bedrijfskunde studeren in Rotterdam? Wil je daarbij gelijk een vliegende start maken in het studentenleven? Dan zijn de STAR BA Introduction Days iets voor jou!

De STAR BA Introduction Days zijn drie dagen die speciaal voor jullie –eerstejaars bedrijfskundestudenten-  zijn georganiseerd, een weekend dat je zeker niet mag missen omdat het de start van vele vriendschappen is! Het weekend, dat wordt georganiseerd door studievereniging STAR, bestaat uit verschillende leuke activiteiten op locatie en beide dagen worden goed afgesloten met een knallend feest. Kortom, het wordt een weekend om nooit te vergeten!

Wil je meer weten over de STAR BA Introduction Days of wil je je inschrijven? Kijk dan op de site STAR BA Introduction Days en zet jezelf op aanwezig bij ons Facebook evenement.

Schrijf je snel in want vol = vol!