Introductie activiteiten

Introductie activiteiten

Eurekaweek

Schrijf je in voor de Eurekaweek van 2021 – dé officiële introductieweek van alle aankomend studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2021 vindt de Eurekaweek plaats van 16 t/m 19 augustus. Met een groepje van ongeveer 15 studenten en twee ouderejaars gidsen, ga jij 4 dagen lang kennismaken met alle aspecten van het studentenleven in Rotterdam. We laten je de universiteit zien, maken kennis met de stad Rotterdam en bovenal stellen we je voor aan je medestudenten! Ook kun je in deze week kennis maken met alle verschillende studenten-, sport-, studie-, multiculturele en culturele verenigingen die bij de universiteit zijn aangesloten. Kortom: een vliegende start van jouw tijd in Rotterdam.

Het is nog niet mogelijk om je in te schrijven voor de Eurekaweek van 2021, maar hierover volgt er snel meer informatie.

Om up-to-date te blijven over de introductieweek kun je onze website in de gaten houden, of kijken op onze Instagram of Facebook pagina.

STAR Introduction Days

Hey jij!

Ga jij dit jaar bedrijfskunde studeren in Rotterdam? Dan zijn de STAR BA Introduction Days echt wat voor jou! 

De BA introduction days zijn 3 dagen, van 3 t/m 5 september, waarin je jouw studiegenoten alvast kan leren kennen. Ieder jaar is het een onvergetelijk weekend, dus daar moet je bij zijn! Hopelijk kunnen we dit jaar een fysiek weekend organiseren, maar daar is helaas geen garantie voor. Toch gaan wij er alles aan doen om er een fantastisch weekend van te maken!

Geïnteresseerd? Houd onze pagina in de gaten voor alle updates! Je kunt ook altijd een mailtje sturen naar marketing.baintroductiondays@rsmstar.nl als je nog vragen hebt!

Hopelijk tot dan!

De BA Introduction Days commissie 2021