The Power of Storytelling

The Power of Storytelling

Werknemers willen geïnspireerd worden. Klanten willen verleid worden. Aandeelhouders willen gerustgesteld worden. En we houden allemaal van een goed verhaal. Het is die vaardigheid – het vermogen om het juiste verhaal te vertellen op het juiste moment aan de juiste doelgroep – die het charisma van de meest invloedrijke leiders creëert. In RSM’s eendaagse programma The Power of Storytelling, zul je de geheimen leren hoe deze leiders hun verhalen opbouwen en vertellen. Ook ontdek je hoe jij dezelfde technieken kunt gebruiken om je overtuigingskracht en effectiviteit te vergroten.

Ervaring en inzicht

Je leert tips en trucs over storytelling van een corporate storyteller met meer dan 20 jaar ervaring, opgedaan uit de wereld van het internationale bedrijfsleven en Hollywood. Deze unieke cursus combineert het beste van beide en laat de grondslag zien van de meest succesvolle verhalen, van films tot reclamecommercials en memorabele sales pitches. Ontdek hoe een je overtuigend verhaal dat blijft hangen kunt structureren voor elke behoefte van je bedrijf, en begin meteen met het toepassen van de theorie in de praktijk.

Tijdens de training leer je hoe je:

  •  je publiek beter betrekt bij je verhaal
  •  werkt aan het bouwen van vertrouwensrelaties
  •  stakeholders, collega’s en klanten kunt inspireren en beïnvloeden
  •  je verhaal goed overbrengt, zodat deze blijft hangen
  •  complexe ideeën vereenvoudigd en deze in een herkenbare context uitlegt.

 Voor wie is deze training bedoeld?

Dit programma is interessant voor elke professional; managers, consultants, entrepreneurs, en iedereen daar tussenin die wil werken aan hun persoonlijke effectiviteit, het beïnvloeden van stakeholders door middel van storytelling en mensen wil (ver)binden op een authentieke manier.