CHRO Transformatie Programma

CHRO Transformatie Programma

Als chief human resources officer (CHRO) wordt u steeds meer een architect van organisatieveranderingen. In dit unieke, Nederlandstalige programma krijgt u academische inzichten, leert u van zeer ervaren CEO's en CHRO’s en werkt u in een vertrouwelijke omgeving samen met andere CHRO’s om een optimale transformatie binnen uw organisatie te realiseren.

Read more

Leerdoelen

Door mee te doen aan dit programma:

 • vergroot u uw kennis van trends in (digitale) transformatie, disruptieve technologieën en de veranderende macro-economische omgeving voor organisaties
 • wordt u bewuster van de impact van data en ethische consequenties die een transformatie op organisaties kan hebben
 • leert u specifieke tools en methoden voor transformatie-uitdagingen die u direct in uw organisatie kunt toepassen
 • leert u de leiderschapskwaliteiten binnen uw organisatie te beoordelen die cruciaal zijn voor een ​​succesvolle transformatie
 • doet u nieuwe kennis en inzichten op via een exclusief leernetwerk voor CHRO’s
 • krijgt u handvatten om de transformatie van de HR-functie binnen uw organisatie te realiseren.

Partners in transformatie van de HR-functie

Dit unieke programma wordt u aangeboden door RSM Executive Education in samenwerking met Algemene Werkgeversvereniging Nederland (AWVN). AWVN is de werkgeversvereniging van Nederland en adviseert werkgevers bij het ontwikkelen van hun HR-strategie, organisatie en medewerkers. RSM en AWVN hebben hun kennis en expertise gebundeld in dit programma zodat HR-executives transformaties optimaal vorm kunnen geven.

 • Dit programma is voor ervaren HR-executives in een HR-leiderschapspositie op maximaal twee niveaus van de CEO in een grote organisatie, of CHRO's bij een middelgrote organisatie. Dit programma is toegespitst op HR-executives die worden geconfronteerd met een significante organisatietransformatie die grote gevolgen heeft voor medewerkers.

 • “Ik doe mee aan dit programma omdat de juiste vraagstukken worden geadresseerd om op C-level mijn adviesrol goed te kunnen blijven vervullen. Een mooi programma:  relevante onderwerpen, de juiste sprekers en de inspirerende deelnemers waarmee je ervaringen kunt uitwisselen. Met de programmaopbouw kan ik mijn nieuwe kennis direct toepassen om mijn werk verder te optimaliseren. Ik ben onder de indruk van deze unieke samenwerking tussen twee toonaangevende instituten, de AWVN en Rotterdam School of Management, Erasmus University. Voor mij is het een mooie kans om deel te nemen aan dit programma.”
  Benno Siegert, Directeur People & Experience / Corporate Affairs bij Coöperatie VGZ UA

 • Data

  We verwelkomen u graag op onze campus in Rotterdam voor het Nederlandstalige CHRO Transformatie Programma. Het programma bestaat uit vier trainingsdagen en een terugkomdag. De volgende run zal komend najaar plaatsvinden. Voor meer info kunt u contact opnemen met uw persoonlijke adviseur Eugène Kerpen

  Kosten

  € 7.750 (excl. 21% BTW) inclusief lesmateriaal, lunches en snacks. De kosten zijn exclusief accommodatie.
  10% korting voor Erasmus University Rotterdam en RSM alumni. Lees meer over de korting.

  Algemene voorwaarden

  Onze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing wanneer u zich inschrijft voor een open programma. Bekijk de algemene voorwaarden en lees meer over het beleid voor annuleren, uitstellen en vervangende deelname.

  Locatie

  Programma's vinden plaats bij Rotterdam School of Management, Erasmus University, Bayle (J) Building, Burgemeester Oudlaan 50, Rotterdam. 

  Accommodatie

  Voor een hotelovernachting in Rotterdam raden wij Novotel Rotterdam Brainpark aan, dat naast de universiteit is gelegen.