Niveau: master
Vorm: parttime
Duur: 2 jaar
Studiebelasting: 20 – 25 uur per week
Werkervaring: >3 jaar

Waarom RSM?

  • Keuze uit 10 verdiepingsvakken 
  • Universitaire kennis direct toepasbaar 
  • Beste business school van Nederland 
  • Internationaal project

Parttime Master Bedrijfskunde

Bedrijfskunde is een brede en interessante studie voor iedereen die meer wil leren over organisaties en bedrijfsprocessen, en een drijvende kracht achter positieve verandering wil zijn. Je maakt een persoonlijke en professionele groei door en na afloop van de studie kun je jouw organisatie vanuit meerdere bedrijfskundige invalshoeken bekijken op een kritische, creatieve, betrokken en samenwerkende manier.

Bedrijfskunde voor professionals

De Parttime Master Bedrijfskunde is gericht op werkende professionals die hun horizon willen verbreden, een volgende stap in hun carrière willen maken en een positieve verandering in de wereld tot stand willen brengen. Deze deeltijd MSc opleiding is speciaal gericht op professionals met ervaring. Je kunt ook een voltijds MSc-programma van RSM in deeltijd volgen. 

In twee jaar een mastertitel behalen

Het Nederlandstalige programma van de deeltijdopleiding Master Bedrijfskunde duurt 24 maanden, met een gemiddelde tijdsbesteding van 20 tot 25 uur per week. Je volgt colleges op gemiddeld één à twee avonden per week. Door een goede planning kun je het combineren met je werk en privésituatie

Een opleiding met een groot netwerk

De ruim 1600 afgestudeerden van de opleiding hebben een leiderschapsrol in een breed scala aan industrieën. Je leert en werkt met gedreven en gemotiveerde medestudenten. Na de studie kom je in contact met de alumni tijdens alumnibijeenkomsten en vergroot je professionele netwerk. 

Kies uit tien specialisaties

Tijdens het programma in deeltijd kies je uit tien verdiepings- en vijf specialisatievakken. Daarmee kun je het programma naar wens samenstellen.  

Internationaal project

Tijdens de studie maak je een studiereis naar Shanghai of Kaapstad. Tijdens het internationaal project breid je je bedrijfskunde ervaring uit met vraagstukken in een mondiale context. 

Studeer bij de beste business school van Nederland

Deze opleiding is onderdeel van Rotterdam School of Management, de best beoordeelde business school van Nederland.