Aanmeldingsproces

Aanmeldingsproces

Wil je je aanmelden voor het Parttime Master Bedrijfskunde-programma dat van start gaat op 7 september 2017? Het aanmeldingsproces kent verschillende stappen, die hieronder worden beschreven. Aanmelden kan nog tot en met vrijdag 25 augustus 2017.

 • Stuur het aanmeldingsformulier in. Als je aan de toelatingscriteria voldoet, nodigen de programma-managers je uit om een entreetoets te maken en deel te nemen aan een intakegesprek.

  • Deelnemers worden toegelaten tot het Parttime Master Bedrijfskunde programma op basis van de volgende criteria:

   • In bezit van een diploma van een vierjarige HBO- of WO-opleiding (totaal 240 ects),
   • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring,
   • Aantoonbare voor bedrijfskunde relevante basiskennis op HBO-niveau.

   Twijfel je of je voldoet aan deze toelatingseisen? Schroom niet om contact met ons op te nemen.

  • Wanneer je aan deze toelatingseisen voldoet, kun je het aanmeldingsformulier opsturen. 

 • Iedereen die wil deelnemen aan het Parttime Master Bedrijfskunde programma, legt de entreetoets af. Dit is een toets die inzicht geeft in je bedrijfskundige basiskennis. Als je al in het bezit bent van een WO-Master diploma of een WO-Bachelor Diploma Bedrijfskunde hoef je de toets niet meer te maken.

  • Om je goed voor te bereiden op deze toets is het boek  'Basisboek Bedrijfskunde, een inleiding in management en ondernemerschap'  (S. Douma, 2009) beschikbaar. Dit boek krijg je bij aanmelding toegestuurd. 

   Naast dit boek is er tevens een proeftoets beschikbaar. Op deze manier ben je goed voorbereid op de entreetoets van de Parttime Master Bedrijfskunde opleiding. Een proeftoets kun je aanvragen bij de programmamanagers na aanmelding voor de opleiding.

   Na voldoende afronding van de toets wordt je uitgenodigd voor het intakegesprek om vervolgens je aanmelding af te ronden. 

 • Het intakegesprek

  Tijdens het intakegesprek maak je kennis met de programma manager en de executive director van de opleiding. Er wordt ingegaan op je vragen, je ontvangt de uitslag van de entreetoets en je krijgt alle benodigde informatie wat betreft de opleiding aangereikt. 

  Voor het gesprek vragen we je een kopie van je HBO- of WO- diploma en de bijbehorende cijferlijsten mee te nemen. Ook ontvangen we graag twee pasfoto's en een kopie van je paspoort of identiteitskaart. In dit gesprek vragen we je het ' bevestiging deelname' formulier in te vullen. 

 • Je inschrijving en toelating is bevestigd na betaling van het inschrijfgeld van € 1.000. Dit bedrag brengen wij later in mindering op het collegegeld. Bij annulering van de inschrijving krijg je geen restitutie van het betaalde inschrijfgeld.

  Het collegegeld voor de Parttime Master Bedrijfskunde voor de lichting 2017-2019 bedraagt € 33.750. Dit bedrag is inclusief de examens, alle verplichte literatuur, overig opleidingsmateriaal, en reis- en verblijfskosten tijdens de internationale studiereis en de faciliteiten van de Erasmus Universiteit.

  Er zijn drie betalingsmogelijkheden:
  1. Betaling van € 33.750,- in één keer.
  2. Betaling in twee jaarlijkse termijnen.
  3. Betaling in vier halfjaarlijkse termijnen.

  Betalingsschema

  Mogelijkheid 1 2 3
  Inschrijfgeld €1.000,-  €1.000,-  €1.000,- 
  September 2017 €32.750,-  €14.000,-  €6.000,-
  December 2017 €4.000,-
  Juli 2018 €14.000,-  €8.000,-
  December 2018   €7.000,-
  Januari 2019 €4.750,- €7.750,-

   

  Financiering

  Hulp nodig bij de financiering? Lees dan de informatie over de financiering van de opleiding door. 

 • Na het volgen van deze stappen ben je klaar om in september van start te gaan met de Parttime Master Bedrijfskunde! Tot die tijd houden we je graag op de hoogte van het nieuws rondom de opleiding via nieuwsbrieven.