RSM MSc Alumni Lifelong Learning Scholarship

RSM MSc Alumni Lifelong Learning Scholarship

Al een opleiding afgerond binnen de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)? Dan kun je in aanmerking komen voor een scholarship voor RSM's Parttime Master Bedrijfskunde.

RSM stimuleert alumni van de EUR om zich verder te professionaliseren en te blijven ontwikkelen. De RSM MSc Alumni Lifelong Learning Scholarship biedt alumni de gelegenheid om kennis en inzicht te verkrijgen in bedrijfskunde en zich te verbreden binnen dit vakgebied. De scholarship draagt bij aan jouw loopbaanontwikkeling en brengt EUR alumni in contact met het internationale netwerk van RSM.

De RSM MSc Alumni Lifelong Learning Scholarship heeft een waarde van € 3.300 (10% van de kosten (- het inschrijfgeld)  van het Parttime Master Bedrijfskunde programma 2018 – 2020).

Je komt in aanmerking voor de scholarship als je:

  • een bachelor- of masterdiploma hebt behaald aan de Erasmus Universiteit Rotterdam;
  • je tijdig hebt aangemeld voor de Parttime Master Bedrijfskunde en bent toegelaten tot het programma;
  • de programma kosten grotendeels zelf betaalt en niet in aanmerking komt voor andere scholarship(s);
  • een schriftelijke motivatie en je cijferlijst opstuurt;
  • je schriftelijke motivatie mondeling toelicht bij de Academisch Directeur.

 

Kom je in aanmerking voor de RSM MSc Alumni Lifelong Learning Scholarship, vul dan het aanvraagformulier in voor deze scholarship.  

Wil je meer weten over de RSM MSc Alumni Lifelong Learning Scholarship? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 010-4082548, of stuur een email naar parttime-bedrijfskunde@rsm.nl.