RSM Social Enterprise Scholarship

RSM Social Enterprise Scholarship

Werk je bij een organisatie met een maatschappelijke doelstelling? Of heb je je eigen maatschappelijk verantwoorde onderneming? Dan kun je in aanmerking komen voor een scholarship voor de opleiding Parttime Master Bedrijfskunde van Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM).

Jouw ervaringen in combinatie met de Parttime Master Bedrijfskunde geven zowel de maatschappij als je carrière direct een boost. Als business school heeft RSM maatschappelijk verantwoord ondernemen als één van de speerpunten van het beleid. We geloven in een nieuwe manier van leiderschap en ondernemen waarbij mens, maatschappij en milieu centraal staan.

Programma
Tijdens de Parttime Master Bedrijfskunde ontwikkel je zelf strategieën en werkwijzen die jouw organisatie helpen beter in te spelen op de huidige trends, kleinere budgetten en de behoefte aan vernieuwing. Jouw inbreng tijdens de colleges geeft een nieuwe dimensie aan de wisselwerking tussen studenten onderling.

Scholarship
De RSM Social Enterprise Scholarship is € 9.900 waard . Dat staat gelijk aan 30% van de kosten ( - het inschrijfgeld) van de Parttime Master Bedrijfskunde opleiding 2018 – 2020 die start in september. 

Je komt in aanmerking voor de scholarship als je:

  • werkzaam bent bij een organisatie met een ANBI-status;
  • je tijdig hebt aangemeld voor de Parttime Master Bedrijfskunde, voldoet aan de toelatingscriteria en bent toegelaten tot het programma;
  • niet in aanmerking komt voor andere scholarship(s);
  • een schriftelijke motivatie opstuurt.

Voldoe je hieraan? Vraag dan de RSM Social Enterprise Scholarship in aan via het formulier.

Wil je meer weten over de RSM Social Enterprise Scholarship? Neem dan contact op met Suzanne Aandewiel op
010-4082548, of stuur een email naar parttime-bedrijfskunde@rsm.nl.