Aanmeldingstraject

Aanmeldingstraject

Wil je je aanmelden voor het Parttime Master Bedrijfskunde-programma dat van start gaat op 5 september 2019? Wanneer je voldoet aan deze toelatingscriteria vul dan het aanmeldingsformulier in en stuur het samen met je CV digitaal of per post naar: 

parttime-bedrijfskunde@rsm.nl 

Rotterdam School of Management, Erasmus University 
Parttime Master Bedrijfskunde
Postbus 1738
3000 DR Rotterdam

Na ontvangst van je aanmeldformulier en CV nemen we telefonisch contact met je op om een afspraak te maken voor de entreetoets*. Daarna volgt er een intakegesprek. In dit gesprek gaan we in op je vragen, ontvang je de uitslag van de entreetoets en krijg je alle benodigde informatie wat betreft de opleiding aangereikt.

We raden je aan zo vroeg mogelijk aan te melden want dan kun je je goed voorbereiden op het programma. Je kunt je tot twee weken voor de start van het programma nog aanmelden. Twijfel je nog? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak voor een oriënterend gesprek. 

*Deelnemers die een WO-Master diploma hebben of een WO-Bachelor Diploma Bedrijfskunde, zijn niet verplicht de entreetoets te maken en worden meteen uitgenodigd voor het intakegesprek.