Alumni

Parttime Master Bedrijfskunde Alumni Event
Parttime Master Bedrijfskunde Alumni Event  
Play video

Alumni

RSM heeft meer dan 36.000 alumni, verspreid over de hele wereld. Als afgestudeerde van RSM kunt u deelnemen aan lokale en internationale RSM activiteiten en krijgt u korting op RSM's executive education programma's. 

Ook de Parttime Master Bedrijfskunde opleiding blijft graag in contact met haar 1800 alumni.
Samen met de alumnicommissie organiseren wij regelmatig evenementen en activiteiten op RSM die met veel animo bezocht worden door alumni, studenten en introducees. Op onze website vindt u een overzicht van de geplande activiteiten.

Alumnicolleges
De colleges voor de alumni staan in het teken van actuele kennis en kunde. Topdocenten van RSM presenteren recentelijk wetenschappelijk onderzoek en bespreken samen met de alumni actuele business cases. Een interessant onderwerp, inspirerende docenten en de aanwezigheid van mede-alumni maakt dat deze avonden erg waardevol zijn.
Lees verder > 

MSc plus
Alumni van de Parttime Master Bedrijfskunde opleiding kunnen via MSc plus colleges volgen van de huidige specialisatie of verdiepingsvakken.
Lees verder-> 

Promoveren
Heb je de smaak te pakken en wil je verder met onderzoek? Vraag professor Vareska van den Vrande meer over de mogelijkheden wat betreft promoveren.
Lees verder-> 

Professional Development Workshops
Wij hechten veel waarde aan de sociale en professionele vaardigheden en de loopbaan van onze studenten en alumni. We organiseren daarom Professional Development Workshops.
Lees verder-> 

Nieuwsbrief
Alle alumni van Parttime Master Bedrijfskunde ontvangen een digitale nieuwsbrief met informatie over onderwijsprogramma’s, alumnibijeenkomsten, nieuws over RSM en publicaties van zowel afgestudeerden en/of docenten. Zijn je gegevens gewijzigd? Neem dan even contact met ons op. 
Lees verder->