Alumni van de Parttime Master Bedrijfskunde

RSM heeft meer dan 36.000 alumni, verspreid over de hele wereld. Als afgestudeerde van RSM kun je deelnemen aan lokale en internationale RSM activiteiten en krijg je korting op RSM's executive education programma's. 

Ook de Parttime Master Bedrijfskunde opleiding blijft graag in contact met haar 1800 alumni.
Samen met de alumnicommissie organiseren wij regelmatig evenementen en activiteiten op RSM die met veel animo bezocht worden door alumni, studenten en introducees. Op onze website vind je een overzicht van de geplande activiteiten.

Alumnicolleges
De colleges voor de alumni staan in het teken van actuele kennis en kunde. Topdocenten van RSM presenteren recentelijk wetenschappelijk onderzoek en bespreken samen met de alumni actuele business cases. Een interessant onderwerp, inspirerende docenten en de aanwezigheid van mede-alumni maken deze avonden erg waardevol.
Lees verder > 

Promoveren
Heb je de smaak te pakken en wil je verder met onderzoek? Vraag professor Vareska van den Vrande meer over de mogelijkheden wat betreft promoveren.
Lees verder-> 

Nieuwsbrief
Alle alumni van Parttime Master Bedrijfskunde ontvangen een digitale nieuwsbrief met informatie over onderwijsprogramma’s, alumnibijeenkomsten, nieuws over RSM en publicaties van zowel afgestudeerden en/of docenten. Zijn je gegevens gewijzigd? Neem dan even contact met ons op. 
Lees verder->