Alumni

Parttime Master Bedrijfskunde Alumni Event
Parttime Master Bedrijfskunde Alumni Event  
Play video

Alumni

De waarde van je studie stopt niet na het afstuderen. Je gaat deel uit maken van het unieke, actieve en internationale netwerk van RSM bestaande uit de faculty, studenten, corporate & public partners, en de meer dan 29.000 RSM alumni. 

Het Parttime Master Bedrijfskunde programma heeft een eigen alumnicommissie die regelmatig activiteiten organiseert waarin kennis, inspiratie en netwerken centraal staat. Als deelnemer aan de opleiding ben je van harte welkom om de activiteiten bij te wonen. Bovendien kun je als alumnus/a bij RSM gunstig profiteren van onze unieke opfris en verdiepingscursussen. ‘Life-long learning’ is nog nooit zo actueel geweest. 

Wij organiseren de volgende activiteiten: 

Alumnibijeenkomsten
Tijdens deze alumnibijeenkomsten is een prominente spreker aanwezig. In de voorgaande jaren hadden wij onder andere Rita Verdonk, Jeroen Smit en Toon Gerbrands als gast. 
Lees verder-> 

MSc plus
Alumni van het Parttime Master Bedrijfskunde-programma kunnen via MSc plus colleges volgen van het reguliere programma.
Lees verder-> 

Professional Development Workshops
Wij hechten veel waarde aan de sociale en professionele vaardigheden en de loopbaan van onze studenten en alumni. We organiseren daarom Professional Development Workshops.
Lees verder-> 

Nieuwsbrief
Alle alumni van Parttime Master Bedrijfskunde ontvangen een digitale nieuwsbrief met informatie over onderwijsprogramma’s, alumnibijeenkomsten, nieuws over RSM en publicaties van zowel afgestudeerden en/of docenten. Zijn je gegevens gewijzigd? Neem dan even contact met ons op. 
Lees verder->

Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM)
Rotterdam School of Management, Erasmus University heeft meer dan 29.000 alumni. De business school organiseert diverse alumni-activiteiten waaronder de jaarlijkse RSM Alumni Dag. Meer weten over de events van RSM?
Lees verder->