PMB UAF Scholarship

PMB UAF Scholarship

De Parttime Master Bedrijfskunde opleiding biedt deelnemers gelegenheid om kennis te verbreden, meer inzicht te verwerven, hun netwerk uit te breiden en de carrière te versnellen. Met de instelling van de PMB UAF Scholarship is dit ook mogelijk geworden voor vluchtelingen.

De PMB UAF Scholarship is een samenwerking tussen Rotterdam School of Management en de stichting voor vluchteling-studenten, UAF. Het UAF begeleidt vluchtelingen om een baan te vinden die aansluit bij hun capaciteiten. Deze deelnemers dragen bij aan managementthema’s zoals internationalisatie en diversiteit binnen het programma.

Vluchtelingen die voldoen aan de toelatingseisen en zich verder willen ontwikkelingen, krijgen met de scholarship toegang tot de opleiding die hun integratie versnelt. Naast de reguliere toelatingseisen wordt er gelet op de beheersing van de Nederlandse taal. RSM beslist op voordracht van het UAF aan welke vluchtelingen de PMB UAF Scholarship wordt toegekend. De PMB UAF Scholarship wordt gefinancierd door RSM en door donateurs.

“PMB UAF Scholarship biedt mij een gouden kans om mezelf te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak. Nu kan ik kennis verwerven en zal ik mijn dromen kunnen verwezenlijken. Ik ben iedereen die deelname mogelijk heeft gemaakt zeer dankbaar.”

 

Draag bij aan deze scholarship

Deelname aan een master programma van een erkende business school is vaak een lang gekoesterde wens die met het de UAF Scholarship werkelijkheid kan worden. Studenten en alumni worden uitgenodigd om met een donatie bij te dragen aan het realiseren van de droom van deze nieuwe Nederlanders. Bijdragen gaan via het Erasmus Education Fund, waarbij de directie van PMB als beheerders optreden. Het Erasmus Education Fund is onderdeel van de Erasmus University Rotterdam. Donaties zijn aftrekbaar van de Nederlandse inkomstenbelasting. Je kunt doneren via iDeal, Paypal of met een Credit Card (selecteer PayPal om toegang te krijgen tot de credit card optie. Je hoeft geen account te hebben bij PayPal).

Heb je vragen over de PMB UAF Scholarship of over de Parttime Master Bedrijfskunde opleiding, neem dan contact op met Suzanne Aandewiel, aandewiel@rsm.nl of 010 - 40 82548.