Verslag Alumni Events

Verslag Alumni Events

Career Development Crash Course
In welke organisatiecultuur kom ik het beste tot mijn recht? Ik zou in een andere industrie willen werken; hoe kan ik mij daarvoor kwalificeren? Wat zijn mijn sterke competenties die ik kan inzetten? Deze en andere vragen stonden centraal in de Career Crash Course die we organiseerden voor studenten en alumni. In korte introducties, oefeningen, opdrachten en een zelf-assessment, bespraken we de ambities, werkervaringen en de inzet van social media. 

Managementinnovatie
Professor Frans van den Bosch gaf vervolgens een college over managementinnovatie als competitive advantage. Van den Bosch benadrukte het belang van ‘innovatie van management’.   

 

 

Lees meer..

Personal Branding

Deelnemers en alumni bogen zich over hun CV en vroegen zich af hoe een recruiter deze zou lezen. Dorianne van Schaijk vertelde dat elke CV wel een verbetering kan gebruiken. 

Lees meer...

De val van ABN Amro

Tijdens deze alumnibijeenkomst was Jeroen Smit uitgenodigd. Auteur van 'De prooi'. Het populaire boek werd ook voor het eerste semester in 2009 gebruikt als business case.  

 

Lees meer->

Neuro-finance

Dinsdagavond 30 oktober jl. organiseerde de Parttime Master Bedrijfskunde opleiding van Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) een alumnibijeenkomst met het thema Neuro-finance; waarom intuïtieve beslissingen soms beter zijn.

Lees meer...

 

Waarde en Geld

20 november j.l. had de alumnicollege het onderwerp 'waarde en geld in tijden van recessie. 

Lees meer...