Informatiesessies

Informatiesessies

Gedurende het hele  jaar organiseert Parttime Master Bedrijfskunde informatiesessies. Tijdens de sessies wordt het programma Parttime Master Bedrijfskunde uitgebreid toegelicht.

Alumni en staf van de Parttime Master Bedrijfskunde opleiding staan je graag te woord. De alumni delen hun ervaring en vertellen wat een master titel bedrijfskunde hen heeft gebracht op professioneel en persoonlijk vlak. Je komt meer te weten over het combineren van de studie met werk en privé, de toegevoegde waarde van de opleiding voor de werkgever en de verdiepings- en specialisatievakken.

Digitale sessie 10 oktober 15.00 - 16.00 uur

Tijdens deze online informatiesessie krijg je informatie over de opleiding, de vakken die je kunt kiezen en hoe je je kunt voorbereiden op een start aan de opleiding. Tijdens de sessie kun je live vragen stellen. Meld je aan om online aan de sessie deel te nemen. 

Kun je op 10 oktober niet live meekijken of wil je liever een informatiesessie op de campus bijwonen? Kom dan naar de informatieavond op 8 november (inclusief proefcollege).