Open dag 10 maart 2018

Open dag 10 maart 2018

Maak een volgende stap in je carrière en kom naar de open dag van de Parttime Master Bedrijfskunde opleiding op  zaterdag 10 maart. Volg een proefcollege op de universiteit en maak kennis met alumni van de opleiding. Meld je nu aan.

Programma

  • Tijdens deze open dag krijg je de gelegenheid om een proefcollege strategisch management te volgen gegeven door Jurriaan Nijholt. 

    "Wat is strategie eigenlijk? In dit proefcollege leren we niet alleen dat er veel antwoorden op deze vraag zijn, maar ook dat daar verschillende theoretische perspectieven op bedrijfskunde en strategie aan ten grondslag liggen. In het college gaan we dieper in op één mogelijke antwoord, namelijk dat van de beroemde consultant en wetenschapper Michael Porter. Aan het einde van het college ben je in staat om de aantrekkelijkheid van je eigen industrie te beschrijven en te begrijpen aan de hand van Porters Vijfkrachtenmodel."

    Dr. Jurriaan Nijholt is docent van de Parttime Master Bedrijfskunde opleiding en werkzaam op RSM’s Department of Strategic Management & Entrepreneurship.

  • Tijdens deze open dag van Parttime Master Bedrijfskunde vindt een interactieve informatiesessie plaats over de verdiepings- en specialisatievakken, de toelatingscriteria en verdere vragen die je hebt over de opleiding. 

  • Na het proefcollege bieden wij je een lunch aan met alumni van de opleiding. Deze afgestudeerden van de opleiding zullen hun ervaringen delen en vertellen wat de Parttime Master Bedrijfskunde hen bracht op professioneel en persoonlijk vlak.

  • Bij deze workshop lichten wij de fiscale mogelijkheden toe, die van toepassing kunnen zijn op de kosten van de studie Parttime Master Bedrijfskunde. Dit wordt voor zowel de particuliere situatie als voor werkgever toegelicht.

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de open dag