Na de opleiding

Na de opleiding

Parttime Master Bedrijfskunde
Parttime Master Bedrijfskunde Van technisch professional naar ondernemer
Play video

MSc Bedrijfskunde

Afgestudeerden van de Parttime Master Bedrijfskunde hebben een leiderschapsrol in een breed scala aan sectoren. Door de kennis en ervaring die ze bij RSM hebben opgedaan, pakken ze situaties anders aan. Een andere mindset, zo wordt het vaak getypeerd. Deze alumni vertellen je meer over de veranderingen in hun carrière.

Mariëtta Bertleff
Chirurg en zorgconsultant

Kasper Kuijpers
HR Consultant

Corné Hoogendoorn
Directeur Marketing 

Hugo Gerritse
Manager Inside Sales & Quality

Maaike de Rover
Manager ShipSupport


Vanuit de werkgever

Hoe kijken werkgevers tegen de master aan? De master heeft invloed op jou als persoon en professional, en dus ook op de organisatie waar je werkt. Werkgevers vormen vanaf het begin een belangrijke partij in de besluitvorming rondom de Parttime Master Bedrijfskunde. Zij steunen hun werknemers vaak door tijd of geld beschikbaar te stellen. De werkgevers die op deze manier investeren, zien daar ook de vruchten van. 

Dat werkgevers goed te spreken zijn over de master, wordt onderbouwd door het feit dat in de loop der jaren vaak diverse werkenemers van hetzelfde bedrijf deelnemen aan de opleiding. Een voorbeeld van een werkgever die de toegevoegde waarde van de master onderschrijft, is general manager Arjan Kers van TUI: "Het mooie is: wie de master heeft voltooid, draagt zijn kennis en verkregen inzichten ook weer over op anderen.” Lees het volledige interview met Arjan Kers 


RSM alumni netwerk

Tijdens en ook na de Parttime Master Bedrijfskunde maak je deel uit van het actieve netwerk van RSM. Wanneer je bent afgestudeerd ben je automatisch lid van het actieve en internationale RSM alumni netwerk met meer dan 34.000 leden.

De alumnicommissie van de Parttime Master Bedrijfskunde opleiding organiseert regelmatig alumnibijeenkomsten waarin kennis, inspiratie en netwerken centraal staan. Als alumnus en als deelnemer aan de opleiding ben je van harte welkom om de activiteiten bij te wonen.