Na de opleiding

Na de opleiding

Parttime Master Bedrijfskunde
Parttime Master Bedrijfskunde Van technisch professional naar ondernemer
Play video

Afgestudeerden van de Parttime Master Bedrijfskunde opleiding hebben een leiderschapsrol in een breed scala aan industrieën. Door de kennis en ervaring die ze bij RSM hebben opgedaan pakken ze situaties anders aan door hun vernieuwde mindset. Deze alumni vertellen je meer over de veranderingen in hun carrière.

Mieke Schipper
Directeur basisschool

Mariëtta Bertleff
Chirurg en zorgconsultant

Kasper Kuijpers
HR Consultant

Hugo Gerritse
Manager Inside Sales & Quality

Elsbeth Ophoff
Coach en trainer

RSM alumni netwerk

Tijdens en ook na de Parttime Master Bedrijfskunde maak je deel uit van het actieve netwerk van RSM. Wanneer je bent afgestudeerd ben je automatisch lid van het actieve en internationale RSM alumni netwerk met meer dan 34.000 leden.

De alumnicommissie van de Parttime Master Bedrijfskunde opleiding organiseert regelmatig alumnibijeenkomsten waarin kennis, inspiratie en netwerken centraal staan. Als alumnus en als deelnemer aan de opleiding ben je van harte welkom om de activiteiten bij te wonen.

Vraag het een alumnus

Op de informatieavonden van de Parttime Master Bedrijfskunde zijn altijd alumni aanwezig. Zij beantwoorden graag al je vragen en vertellen je graag meer over wat de master hen heeft gebracht.

Bezoek de eerstvolgende informatiesessie