Open Dag

Open Dag

 

Investeer in je toekomst bij één van Europa’s beste business schools. Kom naar de open dag op zaterdag 21 mei en leer tijdens een mini-masterclass, informatiesessies en persoonlijke gesprekken met alumni hoe je impact kunt maken binnen je bedrijf en op je carrière met onze wetenschappelijke programma’s voor professionals. Meld je nu aan!

 

Programma

  • Tijdens deze korte sessie zal Klaas Wassens, executive director toelichting geven op de profiel- en specialisatievakken, het internationaal project en de toelatingscriteria. 

  • De mens als cruciale succesfactor; voor bedrijven die worden gedreven door kennis is het de realiteit van nu. Zo verandert langzaam maar zeker ook de manier van leidinggeven. Onze kenniseconomie roept om meer dienende leiders. Hoe wordt u nu eigenlijk zo’n manager van de 21e eeuw? U leert het niet uit een boek. Dus, worden mensen als leider geboren of kunt u zich ontwikkelen tot een succesvolle leider? Iedereen die wil reflecteren op het eigen gedrag kan leiderschapskwaliteiten ontwikkelen. Leiderschap heeft immers niet te maken met uw positie maar vooral met uw competenties. Daarbij kunt u zich afvragen wat uw leiderschapsstijl is, met wie u samenwerkt en wat u met uw collega's wilt bereiken. Wat zijn zogenaamde 'dienende leiders' en waarom krijgt deze vorm van leiderschap in professionele organisaties zoveel aandacht? In deze masterclass vertelt Prof. Dr. Van Dierendonck u over de competenties van leiders en welk gedrag ons tot effectieve leiders maakt.  

    Deze masterclass wordt gegeven door Dirk van Dierendonk, professor bij Department of Organisation and Personnel Management van RSM.

  • Na het proefcollege en de eerste workshop bieden wij je een lunch aan met alumni van de opleiding. Deze afgestudeerden van de opleiding zullen hun ervaringen delen en vertellen wat de Parttime Master Bedrijfskunde hen bracht op professioneel en persoonlijk vlak.

  • Bij deze workshop lichten wij de fiscale mogelijkheden toe, die van toepassing kunnen zijn op de kosten van de studie Parttime Master Bedrijfskunde. Dit wordt voor zowel de particuliere situatie als voor werkgever toegelicht.