Carrièrebeurs

Carrièrebeurs

De Nationale Carrière Beurs wordt gehouden op vrijdag 15 en zaterdag 16 april in de Amsterdam RAI. Op zaterdag 16 april zal de opleiding Parttime Master Bedrijfskunde van Rotterdam School of Management, Erasmus University aanwezig zijn.

Op deze dag heten wij u van harte welkom op onze stand. Hier geven wij graag antwoord op uw vragen over deze opleiding of over een mogelijke vervolgstap in uw carrière.

Bovendien kunt u ook deelnemen aan de workshop “Verdien die master titel terwijl je werkt”. Hierin zal Klaas Wassens, Executive Director van de Parttime Master Bedrijfskunde, uitweiden over de toegevoegde waarde van een MScBA-diploma. 

Wilt u de RSM Parttime Master Bedrijfskunde ontmoeten op de Nationale Carrière Beurs? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak te maken. Dan kunnen wij uitgebreid uw vragen bespreken. Bent u niet in de gelegenheid om ons op de Nationale Carrière Beurs te bezoeken? Bezoek dan geheel vrijblijvend één  van onze voorlichtingsavonden of vraag de brochure aan.

Ja, ik wil graag een persoonlijk gesprek op de Nationale Carrière Beurs: