Standaard informatie

Please select video or image only.
The type 'text' is not supported in this column.
Please select video or image only.
The type 'text' is not supported in this column.
Please select video or image only.
The type 'text' is not supported in this column.

Standaard informatie

Op donderdag 11 januari a.s. organiseert de Parttime Master Bedrijfskunde een informatiesessie over de opleiding, de specialisatie -en verdiepingsvakken, de toelatingscriteria en vertellen de alumni wat een mastertitel bedrijfskunde hen bracht op professioneel en persoonlijk vlak. Zij zullen tevens beschrijven hoe zij de studie combineerden met werk en privé. Meld je aan en ontdek wat een mastertitel voor jou kan betekenen.

Programma:

19.15 uur Inloop koffie en thee
19.30 uur Informatiesessie Parttime Master Bedrijfskunde en ervaringen alumni
21:15 uur Afsluitende borrel 

ERROR: Content Element with uid "29927" and type "mailform" has no rendering definition!

Verrijk je vaardigheden en krijg nieuwe inzichten bij Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit, de beste business school van Nederland!

Tijdens de tweejarige Parttime Master Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit leer je in deeltijd hoe je complexe bedrijfskundige problemen objectief kunt analyseren en oplossen, individueel én in teamverband.

Je studeert deeltijd in de avonduren. Komt gemiddeld twee avonden naar college. Op die avonden leer je over organisaties en bedrijfsprocessen, de nieuwe kennis is direct toe te passen in de praktijk, je groeit op professioneel en persoonlijk niveau, en tijdens de deeltijd master breid je je netwerk uit met gedreven en ambitieuze professionals. 

Heb je een vierjarig HBO- of WO-diploma, bedrijfskundige basiskennis en minimaal 3 jaar werkervaring en ben je geinteresseerd in de Deeltijd Master Bedrijfskunde? Kom dan naar de voorlichtingsavond of Open Dag bij de Erasmus Universiteit en leer meer over dit intensieve en unieke deeltijd programma met een wetenschappelijke grondslag: de sleutel tot meer kennis, verdieping en een MScBA titel. 

Open dag 11 maart Parttime Master Bedrijfskunde

Tijdens deze open dag van Parttime Master Bedrijfskunde vindt een proefcollege en een interactieve informatiesessie plaats over de opleiding, de verdiepings- en specialisatievakken, de toelatingscriteria en vertellen de alumni wat de master titel Bedrijfskunde hen bracht op professioneel en persoonlijk vlak. Zij vertellen hoe je de studie kunt combineren met werk en privé.

10:00 uur     Proefcollege
11:00 uur     Informatiesessie Parttime Master Bedrijfskunde
11:30 uur     lunch met alumni
13:00 uur     Workshop hoe financier ik de opleiding
14:00 uur     Afsluiting

Proefcollege ‘De rol van overnames en allianties in strategie’
door Raymond van Wijk

“Vrijwel dagelijks lezen we in kranten en business magazines berichten dat een onderneming een andere organisatie gaat overnemen of daarmee gaat fuseren. De redenen voor een overname lopen uiteen, maar veelal worden kostenbesparingen genoemd als rechtvaardiging voor de overname. De met overnames en allianties gemoeide bedragen zijn vaak hoog. Waarom zoeken ondernemingen naar externe partijen? Wanneer kiezen zij voor een overname en wanneer voor een samenwerking? Waarom gaat het zo vaak mis?”

Raymond van Wijk is assistant professor in RSM’s Department of Strategic Management & Entrepreneurship en academic director van de Parttime Master Bedrijfskunde opleiding.

 

ERROR: Content Element with uid "34035" and type "mailform" has no rendering definition!

ERROR: Content Element with uid "18318" and type "mailform" has no rendering definition!

ERROR: Content Element with uid "39065" and type "mailform" has no rendering definition!

Locatie

Rotterdam School of Management, Erasmus University 
Burgemeester Oudlaan 50 
Bayle (J) Building
3062 PA Rotterdam 
Tel. 010-4082548 
E-mail: Parttime-bedrijfskunde@rsm.nl 

De sleutel tot meer kennis, verdieping en een MSc titel!
Een korte intensieve opleiding (24 maanden) met een wetenschappelijke grondslag.

Doelgroep van de Parttime Master Bedrijfskunde van RSM:

  • professionals met een minimaal 3 jaar werkervaring
  • professionals die hun horizon willen verbreden en gedreven zijn
  • professionals die hun loopbaankansen willen vergroten


Waarom kiezen voor de Parttime Master Bedrijfskunde?

Uitstekende reputatie: De Rotterdam School of Management, Erasmus University is de beste business school in Nederland. Daarnaast heeft de Parttime Master Bedrijfskunde van RSM een uitstekende reputatie opgebouwd in het bedrijfsleven. Lees verder ->

Uitstekende carrière perspectieven: Alumni van de Parttime Master Bedrijfskunde van RSM hebben aanzienlijke kansen op de arbeidsmarkt. Een groot deel van de afgestudeerden heeft een baan op niveau. Het gaat om functies in het senior en hoger management bij zowel nationaal als internationaal opererende bedrijven. Lees verder ->

Waarom kiezen voor de Parttime Master Bedrijfskunde?: Het programma van de Parttime Master Bedrijfskunde duurt 24 maanden en kenmerkt zich door zijn intensieve karakter, kleinschalige, persoonlijke opzet en internationale oriëntatie. Lees verder ->

Entrepreneurship in actie: Tijdens de Parttime Master Bedrijfskunde leert u al in het eerste semester de theorie toe te passen in de praktijk o.a. in het Eigen Project. Deze trend zet zich voort gedurende de gehele opleiding. Lees verder ->