Verbreding van je specialistische kennis

Verbreding van je specialistische kennis

Een opleiding Technische Bedrijfskunde heeft grote overeenkomsten met de opleiding Parttime Master Bedrijfskunde die bij Rotterdam School of Management, Erasmus University wordt aangeboden. Beide opleidingen gaan dieper in op organisaties en bedrijfsprocessen en tevens leer je hoe je bedrijfskundige problemen kunt analyseren en oplossen.

Toch zijn er verschillende nuances in de opleidingen. Technische Bedrijfskunde heeft een invalshoek die gericht is op de technische processen van het bedrijf, bijvoorbeeld over hoe capaciteit en middelen worden ingezet. De opleiding Parttime Master Bedrijfskunde verbreedt je kennis en richt zich meer op het denken vanuit verschillende perspectieven van o.a. directie, klanten, medewerker en ook vanuit de samenleving. Strategie speelt hierbij een belangrijke rol.

Je vult je specialistische kennis aan met inzichten van o.a. de volgende vakken: Leiderschap Management en Bestuur, New Business en Entrepreneurship en Supply Chain Management.

Wanneer je kiest voor RSM, kies je voor kwaliteit. RSM is in binnen- en buitenland al jarenlang erkend als de beste business school van Nederland. Volgens de meest toonaangevende internationale ranking staat RSM in de top van beste Europese business schools.

Op onze open dagen en voorlichtingsavonden ontvangen wij geregeld geïnteresseerden die beide opleidingen vergelijken, maar de Parttime Master Bedrijfskunde opleiding van RSM verkiezen boven een opleiding Technische Bedrijfskunde.

Meer weten? Vul het onderstaande formulier in en kom naar de voorlichtingsavond.

Locatie

Rotterdam School of Management, Erasmus University 
Burgemeester Oudlaan 50 
Bayle (J) Building
3062 PA Rotterdam 
Tel. 010-4082548 
E-mail: Parttime-bedrijfskunde@rsm.nl