Toelating en aanmelding

Toelating en aanmelding

De Parttime Master Bedrijfskunde opleiding start op donderdag 6 september 2018. Je kunt je nog aanmelden in de maand augustus, houd echter rekening met het aanmeldingstraject en het succesvol afronden van de entreetoets. 

 • Als je voldoet aan de volgende toelatingscriteria kom je in aanmerking voor de Parttime Master Bedrijfskunde opleiding.

  • In bezit van een HBO of WO diploma

  • Minimaal drie jaar relevante werkervaring

  Twijfel je of je voldoet aan deze toelatingseisen? Voor vragen kan je contact met ons opnemen via parttime-bedrijfskunde@rsm.nl of 010 408 25 48.

  Als je aan de toelatingscriteria voldoet, kan je het aanmeldingsformulier opsturen. Je wordt uitgenodigd om een entreetoets te maken en deel te nemen aan een intakegesprek.

 • Als je in het bezit bent van een wo-bachelor diploma voor een niet-bedrijfskundige opleiding of een hbo-bachelor diploma, word je uitgenodigd voor de entreetoets. Je ontvangt voorafgaand aan de toets een boek en voorbeeldvragen, zodat je voldoende kunt voorbereiden. Aan het maken van de entreetoets zijn geen kosten verbonden. Als je al in het bezit bent van een wo-master diploma of een wo-bachelor diploma Bedrijfskunde hoef je de toets niet te maken.

 • Tijdens het intakegesprek ontmoet je de programma manager en de executive director van de opleiding. Zij gaan in op je vragen, je ontvangt het resultaat van de entreetoets en je krijgt alle benodigde informatie over de opleiding aangereikt.

 • Je bevestigt je inschrijving door het ‘bevestiging deelname formulier ’ te ondertekenen.Na het volgen van deze stappen ben je klaar om in september van start te gaan met de Parttime Master Bedrijfskunde!