Toelating en aanmelding

Toelating en aanmelding

De Parttime Master Bedrijfskunde start in september 2019. Houd er rekening mee dat je om toegelaten te worden, eerst het aanmeldingstraject doorloopt. Dit traject bestaat uit je aanmelding, een entreetoets en een intakegesprek. 

 • Als je voldoet aan de volgende toelatingscriteria kom je in aanmerking voor de Parttime Master Bedrijfskunde opleiding.

  • In bezit van een HBO of WO diploma

  • Minimaal drie jaar relevante werkervaring

  Als je aan de toelatingscriteria voldoet, kun je het aanmeldingsformulier aanvragen. Je wordt uitgenodigd om een entreetoets te maken en deel te nemen aan een intakegesprek.

  Twijfel je of je voldoet aan de toelatingseisen? Neem contact op via parttime-bedrijfskunde@rsm.nl of 010 408 25 48.

 • Als je in het bezit bent van een wo-bachelor diploma voor een niet-bedrijfskundige opleiding of een hbo-bachelor diploma, word je uitgenodigd voor de entreetoets. Je ontvangt voorafgaand aan de toets een boek en voorbeeldvragen, zodat je voldoende kunt voorbereiden. Aan het maken van de entreetoets zijn geen kosten verbonden. Als je al in het bezit bent van een wo-master diploma of een wo-bachelor diploma Bedrijfskunde hoef je de toets niet te maken.

 • Tijdens het intakegesprek ontmoet je de programma manager en de executive director van de opleiding. Zij gaan in op je vragen, je ontvangt het resultaat van de entreetoets en je krijgt alle benodigde informatie over de opleiding aangereikt.

 • Je bevestigt je inschrijving door het ‘bevestiging deelname formulier ’ te ondertekenen. Na het volgen van deze stappen ben je klaar om in september van start te gaan met de Parttime Master Bedrijfskunde!