Toelating en aanmelding

Toelating en aanmelding

 • Als je voldoet aan de volgende toelatingscriteria kom je in aanmerking voor de Parttime Master Bedrijfskunde opleiding.

  • In bezit van een diploma van een vierjarige hbo- of wo- opleiding

  • Minimaal drie jaar relevante werkervaring

  Twijfel je of je voldoet aan deze toelatingseisen? Voor vragen kan je contact met ons opnemen via parttime-bedrijfskunde@rsm.nl .

  Als je aan de toelatingscriteria voldoet, kan je het aanmeldingsformulier opsturen. Je wordt uitgenodigd om een entreetoets te maken en deel te nemen aan een intakegesprek.

 • Als je in het bezit bent van een wo-bachelor diploma voor een niet-bedrijfskundige opleiding of een hbo-bachelor diploma, word je uitgenodigd voor de entreetoets. Je ontvangt voorafgaand aan de toets een boek en voorbeeldvragen, zodat je voldoende kunt voorbereiden. Aan het maken van de entreetoets zijn geen kosten verbonden. Als je al in het bezit bent van een wo-master diploma of een wo-bachelor diploma Bedrijfskunde hoef je de toets niet te maken.

 • Tijdens het intakegesprek ontmoet je de programma manager en de executive director van de opleiding. Zij gaan in op je vragen, je ontvangt het resultaat van de entreetoets en je krijgt alle benodigde informatie over de opleiding aangereikt.

 • Je bevestigt je inschrijving door het ‘bevestiging deelname formulier ’ te ondertekenen. Na je bevestiging dien je aan het inschrijfgeld van €1.000 over te maken. Dit bedrag wordt later in mindering gebracht op het collegegeld. Bij annulering van je inschrijving vervalt het inschrijfgeld aan de universiteit. Na het volgen van deze stappen ben je klaar om in september van start te gaan met de Parttime Master Bedrijfskunde! Tot die tijd kun je op de hoogte blijven van het nieuws over RSM en de opleiding door je aan te melden voor onze nieuwsbrieven .