RSM past theorie direct toe in praktijk

RSM past theorie direct toe in praktijk

Bij RSM leer je hoe je jouw nieuwe kennis direct kunt toepassen op de werkvloer binnen jouw organisatie. Door echte zakenkwesties te onderzoeken en voorbeelden uit de praktijk aan te pakken, profiteert je bedrijf direct van alle kennis en innovatie bij RSM. 

In de unieke en waardevolle Research Centres of Expertise werken RSM academici en docenten nauw samen met het bedrijfsleven, publieke instellingen en overheden om bedrijfskundige problemen op een vernieuwende manier op te lossen. RSM Discovery geeft je een idee van de onderzoeken die RSM heeft uitgevoerd. 

"De opleiding heeft mij in het eerste jaar al meer gebracht dan ik had gehoopt. Ik heb duidelijk inzicht gekregen in hoe ik bedrijfskundige facetten kan gebruiken in mijn werk, in combinatie met mijn werkervaring. Tijdens de opleiding heb ik een nieuwe baan gekregen als organisatieadviseur bij de afdeling Lean- en Risicomanagement bij Accent organisatie advies. Deze nieuwe en pittige baan past goed bij mijn afstudeerrichting, namelijk Operational Excellence".

Anouk Schepers
Organisatieadviseur
Accent Organisatie Advies