Deeltijd Master Bedrijfskunde

In deeltijd je master behalen? Ontdek de Parttime Master in Management van RSM, Erasmus University Rotterdam. In deze masteropleiding bedrijfskunde ontdek je de belangrijkste wetenschappelijke theorieën op het gebied van business en word je uitgedaagd ook de slag naar de praktijk te maken.

Als je interesse hebt in het leiden en besturen van een organisatie, is een deeltijd master bedrijfskunde heel waardevol. Bedrijfskunde bestaat uit verschillende disciplines, waarin zowel economische als psychologische principes aan bod komen. In het curriculum van de Parttime Master in Management zie je dit terug: zowel Strategisch management en Financieel management, als Marketing management en Organisatie en psychologie passeren de revue. Het programma van de master geeft je een goede basis als je ambities hebt op het gebied van management of ondernemen.

Bekijk het complete curriculum van RSM’s deeltijd master bedrijfskunde
 

Deeltijd bedrijfskunde: theorie en praktijk

Een belangrijk onderdeel van deeltijd bedrijfskunde aan RSM, is naast de theorie ook de vertaling naar de praktijk te maken. Dit gebeurt door middel van cases tijdens college , maar ook door vakken zoals het Consultancy Project en de Entrepreneurial Challenge. De consultancy-opdracht voeren studenten daadwerkelijk voor een bedrijf uit; in de Entrepreneurial Challenge maken studenten kennis met de kern van ondernemerschap.

Online onderwijs

De blauwdruk van de opleiding is een combinatie van fysieke colleges op vrijdagmiddag en daarnaast online webinars, kennisclips en eventuele tools die docenten aanbieden. Op dit moment is in verband met covid-19 veruit het grootste deel van het onderwijs digitaal. Voor personen die in de risicogroep vallen is het mogelijk om de opleiding volledig vanuit huis te volgen.

Erasmus University Rotterdam heeft uitstekende faciliteiten om online onderwijs te ondersteunen, zoals het Education Lab & Studio. Docenten ontwikkelen hun lesvormen voortdurend verder op basis van ervaring en feedback van studenten.

Deeltijd studeren uit de eerste hand

Hoe is het om (deeltijd) te studeren aan Rotterdam School of Management? Verschillende studenten delen hun ervaringen:

 


Meer informatie en contact

We vertellen je graag meer over de Parttime Master in Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Stel je vragen in een online Q&A.

Live Q&A via Zoom

We houden regelmatig digitaal een live Q&A om eventuele vragen over de master te beantwoorden. Deze meeting duurt ongeveer een half uur. De eerstvolgende Zoom Q&A is op donderdag 6 mei om 15u. Deelnemen aan de live Q&A