FAQ

FAQ

Aanmelding

Hoe kan ik me inschrijven voor deze master?

Het inschrijven voor de Parttime Master in Management gebeurt via Studielink. Je schrijft je dan in voor een start in september 2021.

Als je je hebt ingeschreven in Studielink ontvang je automatisch bericht van RSM's inschrijvingssysteem OLAF. Je kunt in dit systeem je inschrijving compleet maken en alle benodigde documenten aanleveren.

  • OLAF is in het Engels, je kunt de vragen echter gewoon in het Nederlands beantwoorden.
  • Als er gevraagd wordt om een bewijs van Engelse taalvaardigheid, kun je deze vraag negeren. Deze is niet van toepassing voor de Parttime Master in Management. 

We raden je aan om je op tijd in te schrijven, omdat de opleiding vol kan raken. Inschrijving staat open tot 15 mei 2020 of tot de maximale capaciteit van het programma is bereikt.

Last update:
Monday, 12 October 2020

Hoe kan ik me inschrijven voor de premaster?

Inschrijven voor de premaster voor het collegejaar 2021-2022 kan via Studielink. Je vindt de premaster met de zoekterm “premaster bedrijfskunde parttime”, filter hierbij op Erasmus Universiteit Rotterdam. (De premaster staat gecategoriseerd als voltijd, maar dit is echt de goede.) 


Als je je inschrijving in Studielink voltooid hebt, ontvang je automatisch bericht van ons inschrijvingssysteem OLAF. In dit systeem maak je je inschrijving compleet en lever je alle documenten aan. De vragen in OLAF worden in het Engels gesteld, maar je kunt deze gerust in het Nederlands beantwoorden.

Inschrijven kan tot 15 mei 2021, maar we raden je aan dit op tijd te doen omdat programma's vol kunnen raken.

Last update:
Monday, 12 October 2020

Kan ik halverwege het jaar instromen?

Het is niet mogelijk om halverwege in te stromen in de master of premaster. Het startmoment is in september.

Als je in 2021 wilt starten aan de opleiding, kun je je inschrijven via Studielink.

Last update:
Monday, 12 October 2020