FAQ

FAQ

Opleiding en programma

Wat zijn de kosten voor deze deeltijd master?

Als je nog geen Nederlandse WO-masteropleiding hebt afgerond, betaal je per collegejaar het wettelijk collegegeld. Dat is voor 2020-2021 vastgesteld op €2.143 en voor 2021-2022 is dit €2.168. Het al dan niet hebben van werkervaring maakt voor dit bedrag niet uit.

Als je al een master voltooid hebt, betaal je voor de master het instellingscollegegeld a €12.000 per collegejaar.

Last update:
Tuesday, 14 July 2020

Wat zijn de gevolgen van Corona op deze deeltijd master?

Hoe gaat het onderwijs van de Parttime Master in Management eruitzien onder de huidige omstandigheden? Dit is een vraag die we veel krijgen van studenten. 

Zoals de zaken er nu voorstaan, zullen we het onderwijs volledig digitaal aanbieden, indien mogelijk aangevuld met fysieke bijeenkomsten. De waarde van online leer- en werkvormen willen we optimaal benutten. Als de regelgeving het toelaat, hopen we zo snel mogelijk over te gaan naar structurele colleges op de campus (op vrijdagmiddag) gecombineerd met digitale onderwijsvormen. We zullen hierbij altijd de meest actuele richtlijnen in acht nemen.

Last update:
Monday, 12 October 2020

Kan ik halverwege het jaar instromen?

Het is niet mogelijk om halverwege in te stromen in de master of premaster. Het startmoment is in september.

Als je in 2021 wilt starten aan de opleiding, kun je je inschrijven via Studielink.

Last update:
Monday, 12 October 2020

Wat is de studiebelasting van deze deeltijd master in management?

De studiebelasting van een deeltijd master is gemiddeld 20 uur per week. Houd er rekening mee dat dit per persoon verschilt. Deze 20 uur is inclusief de colleges op vrijdag. 

Hoeveel uur kun je nog werken naast de master? Dit verschilt sterk per persoon en functie. Denk van tevoren na over wat jouw studiemomenten worden en hoe je een goede balans houdt tussen werk, studie en privé. 

Last update:
Tuesday, 11 February 2020