Combineer werk en studie met de Parttime Master in Management

Als je je master wilt halen naast je baan of andersom: dus naast je studie graag werkervaring wilt opdoen, biedt de Parttime Master in Management de oplossing. Bij deze tweejarige MScBA gaan werk en studie hand in hand.

Tijdens de master verdiep je je kennis en ontwikkel je een scherpe blik op de business- en organisatievraagstukken van nu. Je traint je analytische skills en geeft richting aan je carrière. 

De Parttime Master in Management is bedoeld voor young professionals en ondernemende studenten met een bachelordiploma op zak. De voertaal van de master is Nederlands.Via HBO of WO?

Met een hbo-bachelor dien je eerst de premaster te volgen. De colleges van de parttime premaster vinden (net als de master) plaats op vrijdag. Je kunt toegelaten worden tot de premaster als je:

  • in het bezit bent van een hbo-bachelordiploma;
  • je (eind)gemiddelde voor je bachelor minstens een 7,5 is. Hierbij gaan we uit van het gewogen gemiddelde (GPA).
     

Je kunt met een wo-bachelor toegelaten worden tot de Parttime Master in Management, als je:

  • in het bezit bent van een wo-bachelordiploma met minimaal 20 EC in kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethoden, waarvan minstens 10 kwalitatief;
  • je (eind)gemiddelde voor je bachelor minstens een 7 is. Hierbij gaan we uit van het gewogen gemiddelde (GPA).
     

Master Open Dag: dinsdagavond 24 maart

Op 24 maart ben je van 17.30u tot 22.00u van harte welkom op de campus. Nagenoeg alle masteropleidingen geven presentaties en de programmamanager van de Parttime Master in Managament staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. In ideale gelegenheid om meer te weten te komen over de vakken, toelatingseisen en aanmeldprocedure. Naar de Master Open Dag