Diploma: MScBA, specialisatie Master in Management 
Vorm: deeltijd
Voertaal: Nederlands
Studiepunten: 60
Duur: 2 jaar 
Start: Augustus 2022 (week 34)

  • Ideaal voor wie werk en studie wil combineren
  • Colleges op vrijdag, gecombineerd met online componenten
  • Ambitieuze studenten en young professionals uit diverse vakgebieden

MScBA Parttime Master in Management (Dutch)


Voor wie is dit programma?

Als je je master wilt halen naast je baan of andersom: dus naast je studie graag werkervaring wilt opdoen, biedt de Parttime Master in Management de oplossing. Bij deze tweejarige MScBA gaan werk en studie hand in hand.

Tijdens de master verdiep je je kennis en ontwikkel je een scherpe blik op de business- en organisatievraagstukken van nu. Je traint je analytische skills en geeft richting aan je carrière. Daarnaast geeft de opleiding je de kans om te leren van je medestudenten, die kennis en ervaring uit andere disciplines meebrengen.

De Parttime Master in Management is bedoeld voor young professionals en ondernemende studenten met een bachelordiploma op zak. Als je vanuit het hbo komt, kun je eerst de premaster volgen om toegelaten te worden tot de opleiding. De voertaal van de master is Nederlands.

 

Wat biedt dit programma?

De Parttime Master in Management is een uitdagend programma. Je leert de belangrijkste aspecten van algemeen management en raakt vertrouwd met de bedrijfskundige vraagstukken die voor organisaties anno nu relevant zijn. Daarnaast verdiep je je in de meest actuele academische theorieën op het gebied van business en management. We dagen je tijdens de master uit de theorie te toetsen aan de praktijk.

De opleiding duurt twee jaar en de colleges zijn op vrijdag. Naast de colleges leer je ook door middel van opdrachten, online kennisclips en weblectures. De opleiding heeft een waarde van 60 studiepunten (EC's) volgens het European Credit Transfer System (1 EC = 28 uur studie).

Je studeert samen met (young) professionals en ambitieuze starters. De interactieve colleges en diverse groepsopdrachten zorgen voor een inspirerende workflow. Werkervaring is een pré, maar geen eis om toegelaten te worden.

Afhankelijk van de reeds aanwezige werkervaring, groeien deelnemers na de opleiding door naar een managementfunctie in hun vakgebied of gaan ze bijvoorbeeld aan de slag als trainee, business analist of consultant.
 

Je master halen naast je baan
Je master halen naast je baan  
Play video