Webinar Ondernemerschap in de praktijk

Live vanuit de studio op de campus: op dinsdag 9 februari vindt het webinar Ondernemerschap in de praktijk plaats. En jij kunt erbij zijn! Van 16u tot 17u kun je deelnemen aan deze sessie met onder andere Dr. Ferdinand Jaspers.

Vernieuwing, innovatie en groei. Die vereisen dat we kansen zien en uitwerken. Daarvoor is ondernemerschap nodig. Dat kan leiden tot nieuwe ondernemingen, maar ondernemende professionals vind je ook binnen bestaande organisaties. Meer en meer wordt duidelijk dat onze maatschappij ondernemend gedrag nodig heeft om meerwaarde te creëren. 

Dr. Ferdinand Jaspers is docent aan RSM en programme director van het Erasmus Centre for Entrepreneurship. In zijn onderwijs en consultancyprojecten staat innovatief leiderschap centraal. Vanuit zijn expertise op het snijvlak van strategie, innovatie en ondernemerschap geeft hij cursussen en verzorgt hij masterclasses, workshops en bootcamps over corporate entrepreneurship, innovatie-excellence en het creëren/faciliteren van een cultuur die ondernemerschap bevordert.

Digitale tafelgasten

Te gast om als ondernemer of ondernemende professional te delen vanuit de praktijk, zijn Iris Kok-Holtmaat (Rabobank),  Wesley Routier (LaVita Lifestyleclub) en Jantien Westerveld (Méér Muziek in de Klas). Zij zullen digitaal aanhaken en ingaan op hun ervaringen en uitdagingen.


Iris Holtmaat werkt al geruime tijd bij Rabobank, nu als Head of Service Management binnen de Internationale omgeving van Rabobank. Ze schreef haar scriptie over het coachen van intern ondernemerschap. Ze spreekt over haar ervaringen met het stimuleren van (intern) ondernemerschap en waarom ZZP-ers soms het zelfstandig ondernemerschap opgeven voor een vaste baan. 

Wesley Routier is eigenaar bij LaVita Lifestyleclub. Daarnaast is hij tijdens de crisis met een nieuw bedrijf gestart: AIMNOW. Hij zal zijn ervaring delen over ondernemen in crisistijden. Zijn Lifestyleclub welke verplicht de deuren moest sluiten vanwege covid-19, de moeilijkheden die dit met zich mee brengt en vooral de kansen die hij benut om de crisis het hoofd te bieden.

Jantien Westerveld werkte als musicus, docent en directeur bij onder andere Muziekschool Amsterdam en Muziek- en Dansschool Amstelveen. Ze is nu directeur bij Méér Muziek in de Klas. Ze vertelt over ondernemerschap in de culturele sector, de kansen van publiek-privaat ondernemen en hoe zij vorig jaar met haar team tot successen kwam door de bakens te verzetten. // foto © Set Vexy


Parttime Master in Management

Het webinar is onderdeel van de Parttime Master in Management en wordt speciaal voor geïnteresseerden in de master opengesteld.