Premaster in Business Administration (Nederlandstalig)

Premaster in Business Administration (Nederlandstalig)

Welkom op de premaster website van de opleiding Business Administration / Bedrijfskunde 

Aan Rotterdam School of Management, Erasmus University kunnen studenten met een bachelordiploma van een aan Bedrijfskunde verwante geaccrediteerde HBO-opleiding zich middels het premasterprogramma (en indien noodzakelijk Engelse test en eventuele Engelse cursus) voorbereiden op deelname aan de diverse MSc programma’s van RSM.

De HBO-premaster begint uitsluitend per september en is een studiejaar durend programma dat, bij succesvolle afronding, recht geeft op een toelatingsbewijs tot de éénjarige Engelstalige MSc programma’s van RSM.

Ook ben je toelaatbaar tot het 1½-jaar durende (18 maanden) MSc International Management - CEMS programma. Voor dit programma zijn extra selectiecriteria van toepassing. 

Het premasterprogramma dient in maximaal twee opeenvolgende jaren afgerond te zijn. Indien het premasterprogramma na twee jaar niet is afgerond vervalt de geldigheid van de behaalde resultaten. 

NB: het afronden van het premasterprogramma (plus indien noodzakelijk Engelse test en eventuele Engelse cursus) geeft géén recht op een bachelordiploma, noch op een getuigschrift. Wat je krijgt is een bewijs van toelating tot de Master dat binnen één jaar dient te worden verzilverd.

De aanmeldingsprocedure voor het collegejaar 2017-2018 is geopend tot 15 mei 2017.