Leiderschap en Verandering bij Digitale Transformaties (Digital Leadership and Change)

Leiderschap en Verandering bij Digitale Transformaties (Digital Leadership and Change)

Ontdek de mogelijkheden en welke organisatiecultuur vereist is om digitale transformatie te optimaliseren. Verwerf inzicht in persoonlijk leiderschap en verandermanagement tijdens dit ervaringsprogramma.

​​​​​​​Verstoren voordat je wordt verstoord

Leer de tools, mindset en houding die nodig zijn om teams succesvol in te zetten in je digitale veranderingsstrategieën. Dit is essentieel om te groeien in het nieuwe digitale ecosysteem. Ontwikkel het zelfvertrouwen om de digitale transformatie in je organisatie te leiden en te beheren.

Digitale verstoring zorgt voor ingrijpende veranderingen in de manier waarop ondernemingen zakendoen. Deze veranderingen kunnen het concurrentievoordeel aantasten van elk bedrijf dat deze transitie niet kan bijbenen. Het is dus essentieel om de dynamiek van verandering te begrijpen, en evenzeer om de kansen die technologische vooruitgang biedt te benutten.

Het Engelstalige programma Digital Leadership and Change stelt je in staat om te beoordelen in hoeverre je organisatie toe is aan verandering in de huidige digitale wereld. Dit driedaagse programma van RSM Executive Education is ontwikkeld om je de kennis, tools en vaardigheden te bieden die nodig zijn om leiding te geven aan de digitale transformatie in je organisatie.

Leerdoelen

Tijdens deze Engelstalige cursus:

  • identificeer je welke technologieën en ontwikkelingen voor verstoring zorgen
  • definieer je wat de sleutelfactoren zijn voor de digitale transformatie van je bedrijf 
  • verwerf je kennis, vaardigheden en gedrag die essentieel zijn voor het definiëren, ontwikkelen en leiden van de digitale transformatie binnen je organisatie
  • leer je hoe je bedrijfsveranderingen kunt meten, vormgeven, toepassen, leiden en opstarten in een snel veranderende digitale omgeving
  • ontwikkel je het vermogen om krachtig om te gaan met conflicten in een multidisciplinair en veranderlijk digitaal ecosysteem.

Het programma Digital Leadership and Change is ook een onderdeel van het Diploma Programme in Digital Transformation van RSM.