Effectief Project Management 2

Effectief Project Management 2

Je krijgt van training in projectmanagement veel goede ideeën, nieuwe kennis en voorbeelden van goede praktijken. Dit kun je toepassen in je dagelijkse activiteiten – of je ze nu geleerd hebt in onze Effectief Projectmanagement 1 cursus of ergens anders.

Maar het toepassen op de werkvloer is voor iedereen anders – het is afhankelijk van de omgeving en cultuur van je organisatie. Je goede bedoelingen kunnen botsen met je gebruikelijke werkroutine en de dagelijkse realiteit van het halen van deadlines en doelen in je organisatie.

Ga uitdagingen aan, leer nieuwe technieken en deel ervaringen

In deze tweedaagse cursus leer je de volgende stap voor projectmanagement voor gevorderden, omdat je opnieuw focust op je capaciteiten. Je wordt aangemoedigd om je ervaringen te bespreken en te overwegen, en je peer-netwerk uit te breiden. Je onderzoekt verbeterde vaardigheden en technieken die een aanvulling zijn op de projectmanagementvaardigheden die zijn aangeleerd in ons PMP 1-programma, of skills die je misschien elders hebt geleerd.

Deze Engelstalige training biedt ook een optionele module van vier persoonlijke coaching sessies van anderhalf uur in de maanden na de cursus, met je docent, die een ervaren projectmanager is.

Bij succesvolle afronding van dit programma zul je een certificaat ontvangen van Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM). Deze certificering wordt erkend door het Project Management Institute (PMI). Je verdient ook 16 Professional Development Units (PDUs) die ingezet kunnen worden voor het verkrijgen van de titel Project Management Professional (PMP®) van het PMI.

Leerdoelen

In het Engelstalige programma zul je: 
•    leren van nieuw, verbeterd materiaal en toepassingsmethoden
•    je kennis onderzoeken om vast te stellen en te analyseren wat werkt
•    de impact van toegepast leren evalueren
•    kennis opdoen door het delen en vergelijken van soortgelijke situaties met anderen
•    coaching en feedback krijgen op je eigen projectuitdagingen van een ervaren docent en deskundige.