Projectmanagement in de praktijk (Project Management in Practice)

Projectmanagement in de praktijk (Project Management in Practice)

Voor moderne en effectieve projectmanagementtechnieken zijn vaardigheden nodig waarmee best practices en goed leiderschap en teammanagement naadloos binnen een organisatie kunnen worden geïntegreerd.

Leer de best practices voor succesvol projectmanagement

Leer deze kennis en sociale vaardigheden voor succesvol projectmanagement in de driedaagse Engelstalige cursus Projectmanagement in de praktijk (Project Management in Practice), ontworpen door RSM Executive Education. Je gaat alle onderdelen van projectmanagement verkennen, waaronder plannen, regelen, melden, teambuilding, leiderschap, communiceren en motiveren. Dit omvat het vinden van geslaagde oplossingen voor je eigen uitdagingen door het gesprek aan te gaan met vooraanstaande experts en vakgenoten.

Je onderzoekt ook hoe je effectieve managementtechnieken kunt gebruiken om complexe ideeën om te zetten in een gestructureerd en succesvol plan en hoe je multidisciplinaire teams kunt managen met behulp van goed leiderschap, motivatie en teambuilding om grote projecten uit te voeren. Je beoordeelt je prestaties aan de hand van een online test, de Inventory of Project Management Kit™, waarmee je je resultaten kunt vergelijken met een internationale maatstaf. Je kunt de concepten die je tijdens de training hebt geleerd direct toepassen.

De voertaal van dit programma is Engels.

Leerdoelen

Door deel te nemen aan deze cursus:

  • leer je hoe je projecten kunt organiseren en ondersteunen
  • ga je best practices en hulpmiddelen voor plannen, organiseren, aansturen, beheren van projectrisico's en het succesvol afronden van projecten verkennen
  • ontdek je hoe je interactieve projectteams kunt samenstellen en hoe je die empowerment kunt geven
  • onderzoek je de persoonlijke competenties die cruciaal zijn voor succesvol projectmanagement
  • gebruik je nieuwe kennis in de praktijk als je ervoor kiest om tijdens de cursus aan je eigen projecten te werken.

Voltooien van dit programma wordt beloond met 18 PE punten. Lees meer over PE punten voor dit programma.