Persoonlijk Leiderschap (Essentials of Leadership)

Persoonlijk Leiderschap (Essentials of Leadership)

Leiderschap ligt niet uitsluitend bij een leidinggevende. Om je bedrijf draaiende te houden, moet je ervoor zorgen dat je mensen achter je staan. In deze Engelstalige training versterk je in drie dagen je vaardigheden om anderen te inspireren, betrekken en motiveren, en leer je hoe je de kracht van non-verbale communicatie en verbinding kunt gebruiken om je bedrijfsdoelen te behalen. 

Zo word je een effectief leider

Leer hoe je een succesvolle leider kunt zijn door je persoonlijke leiderschapsstijl en lichaamstaal te verbeteren met de nieuwste technieken. Je verkrijgt nieuwe perspectieven en technieken zodat je je persoonlijke en professionele potentieel als leider optimaal kunt benutten. Er wordt tijd besteed aan het opbouwen van vertrouwen, omgaan met conflicten, het gebruiken van positieve emoties voor geslaagde besluitneming en het invoeren van effectief tijdmanagement. Met nieuwe technieken, zoals je presentatie en lichaamstaal, motiveer en inspireer je anderen om het beste uit zichzelf te halen. Ook leer je je bewust te worden van je repertoire als leider en hoe je dit kunt uitbreiden. 

Leerdoelen

Tijdens deze driedaagse cursus:  

  • krijg je inzicht in hoe je een succesvol kunt zijn als leider in een uitdagend bedrijfsklimaat  

  • ontwikkel je praktische vaardigheden en leer je hoe je tijdmanagement en zakelijke waarden kunt toepassen om je eigen leiderschapsstijl te ontwikkelen 

  • onderzoek je hulpmiddelen voor het gebruiken en ontwikkelen van de talenten die aanwezig zijn in je team  

  • ontdek je hoe je effectieve netwerken kunt opbouwen en hoe je sociaal kapitaal kunt laten groeien 

  • leer je hoe je de mensen om je heen kunt inspireren 

  • leer je hoe je effectief leiding kunt geven onder druk.