Opleiding: MBA
Vorm: deeltijd (om het weekend) 
Looptijd: 18 maanden
Start: januari 2022 

Zet de volgende grote stap in je carrière

Ben je klaar voor de volgende grote stap in je carrière?  Ga nu nieuwe uitdagingen aan, ontwikkel je leiderschap, maak meer impact en grijp nieuwe kansen voor jezelf en je organisatie.

De deeltijd Executive MBA van Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) is een transformerende ervaring die zorgt voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je leert de inzichten, de perspectieven, de vaardigheden en de referentiekaders om die volgende stap te zetten. Of je nu promotie wilt maken naar een senior management functie of een overstap wilt maken naar een algemene managementrol, een nieuw geografisch gebied, functie of onderneming, dankzij de RSM EMBA leer je goede en duurzame beslissingen te nemen, blijvende waarde te creëren, groter te denken en zo je carrière verder vooruit te brengen dan je ooit voor mogelijk had gehouden.  

De EMBA wordt in het Engels aangeboden en is een deeltijdprogramma. Dit geeft je niet alleen flexibiliteit om je loopbaanverplichtingen en je opleiding in evenwicht te houden, maar biedt ook de mogelijkheid om te experimenteren met nieuwe ideeën en benaderingen op je werkplek naarmate je vorderingen maakt in je opleiding. Ook bouw je een internationaal netwerk op met je medestudenten, die uit alle hoeken van de wereld kunnen komen.

Kies vandaag nog voor de nummer 1 Executive MBA van Nederland volgens Financial Times 2020 Ranking. De Executive MBA van RSM staat wereldwijd op nummer 43. RSM is dé business school van Nederland met internationale hoogleraren en de expertise van Erasmus University.   

Tevens krijg je toegang tot de bruisende stad Rotterdam, doordrenkt met aloude Nederlandse waarden. En als je afstudeert, word je lid van onze dynamische, internationale alumnigemeenschap – een wereldwijd netwerk waardoor je verbonden en ondersteund blijft na het programma.

Zet de volgende grote stap in je carrière en meld je vandaag nog aan.