RSM open dag voor professionals

Leer hoe u uw zakelijke vaardigheden en kennis kunt verbeteren tijdens een mini-masterclass, informatiesessies en persoonlijke gesprekken met alumni van RSM. Geef uw carrière een boost met korte en lange programma’s variërend van één dag tot twee jaar. Meld u aan voor onze open dag voor professionals met een inspirerend programma op zaterdag 21 mei 2016 in Rotterdam. Ontdek hoe u de uitdagingen en problemen binnen uw bedrijf effectief kunt aanpakken en verschil kunt maken in uw carrière. Met de laatste wetenschappelijke inzichten van top academici en praktijkervaringen van zakenleiders kunt u nieuwe kennis, vaardigheden en instrumenten toevoegen aan uw CV.

Investeer in uw toekomst bij één van Europa’s beste business schools. Kom naar de open dag op zaterdag 21 mei om te leren hoe u impact kunt maken. Meld u nu aan via het aanmeldformulier op deze pagina!

Locatie van de open dag
Rotterdam School of Management, Erasmus University
Burgemeester Oudlaan 50
Bayle (J) Building
3062 PA Rotterdam

Programmes for professionals - open dag 21 mei - Nederlands

Aanmeldformulier

Start in september met de tweejarige avondopleiding Parttime Master Bedrijfskunde. Een wetenschappelijke en praktijkgerichte opleiding met een internationaal karakter, gedeeltelijk online te volgen. Toegespitst op professionals die klaar zijn voor een volgende stap in hun carrière.


Meer informatie »

Onze internationaal georiënteerde parttime Executive MBA van 22 maanden en Global Executive OneMBA van 21 maanden passen bij de veeleisende agenda van executives zoals u. De programma’s bieden groei, verdere ontwikkeling en een uitstekend netwerk voor effectieve zakelijke professionals.


Meer informatie »

Korte programma's voor elke fase van uw carrière, of u nu een junior of senior manager bent. Onze management programma’s geven u nieuwe inzichten, zeer praktische hulpmiddelen en de juiste kennis op basis van recente wetenschapsresultaten.

 

 

Meer informatie »