RSM open dag voor professionals - 26 mei

Leer hoe u uw zakelijke vaardigheden en kennis kunt aanvullen met het opleidingsaanbod van RSM. Tijdens de open dag kunt u deelnemen aan diverse informatiesessies, mini-masterclasses en in gesprek gaan met alumni van RSM. Zet een volgende stap in uw carrière en ontdek hoe u de uitdagingen en veranderingen binnen uw bedrijf effectief kunt aanpakken en verschil kunt maken. Met de laatste wetenschappelijke inzichten van top academici en praktijkervaringen van zakenleiders kunt u nieuwe kennis, vaardigheden en instrumenten toevoegen aan uw CV.

Investeer in uw toekomst bij één van Europa’s top 10 business schools. Kom naar de open dag op zaterdag 26 mei om te leren hoe u impact kunt maken. Het registratieformulier zal binnenkort online komen. Houd deze pagina in de gaten om u aan te melden. 

Locatie van de open dag
Rotterdam School of Management, Erasmus University
Burgemeester Oudlaan 50
Bayle (J) Building
3062 PA Rotterdam

Start in september met de tweejarige avondopleiding Parttime Master Bedrijfskunde. Een wetenschappelijke en praktijkgerichte opleiding met een internationaal karakter, gedeeltelijk online te volgen. Toegespitst op professionals die klaar zijn voor een volgende stap in hun carrière.


Meer informatie »

Onze internationaal georiënteerde parttime Executive MBA van 22 maanden en Global Executive OneMBA van 21 maanden passen bij de veeleisende agenda van executives zoals u. De programma’s bieden groei, verdere ontwikkeling en een uitstekend netwerk voor effectieve zakelijke professionals.


Meer informatie »

Neem deel aan een kort programma van één dag of meerdere maanden. Of u nu een junior of senior manager bent, RSM biedt programma's voor elke fase van uw carrière. Onze management programma’s geven u nieuwe inzichten, zeer praktische hulpmiddelen en de juiste kennis op basis van recente wetenschapsresultaten.

Meer informatie »