RSM open dag voor professionals – 26 mei 2018

Zet een volgende stap in uw carrière en ontdek hoe u de uitdagingen binnen uw bedrijf effectief kunt aanpakken en een positief verschil kunt maken.

Leer op de open dag voor professionals op zaterdag 26 mei hoe u uw zakelijke vaardigheden en kennis kunt aanvullen met een opleiding van RSM. U kunt  al uw vragen stellen tijdens de workshops, informatiesessies en persoonlijke gesprekken met alumni van RSM. Met de laatste wetenschappelijke inzichten van top academici en praktijkervaringen van zakenleiders kunt u nieuwe kennis, vaardigheden en instrumenten toevoegen aan uw CV terwijl u werkt.

Haal meer uit uw carrière met een part-time opleiding bij één van Europa’s top 10 business schools. Meld u nu aan voor de open dag via het aanmeldformulier!

 

Datum:                 26 mei 2018

Tijd:                       09:30 – 13:45 uur

Locatie:               Rotterdam School of Management, Erasmus University

Bayle (J) Gebouw

Burgemeester Oudlaan 50

3062 PA Rotterdam

 

 

Schrijf je nu in


Parttime Master Bedrijfskunde

Start in september met de tweejarige avondopleiding Parttime Master Bedrijfskunde. Een wetenschappelijke en praktijkgerichte opleiding met een internationaal karakter, gedeeltelijk online te volgen. Toegespitst op professionals die klaar zijn voor een volgende stap in hun carrière.


Meer informatie »

Parttime Executive MBA's

Onze internationaal georiënteerde parttime Executive MBA van 22 maanden en Global Executive OneMBA van 21 maanden passen bij de veeleisende agenda van executives zoals u. De programma’s bieden groei, verdere ontwikkeling en een uitstekend netwerk voor effectieve zakelijke professionals.


Meer informatie »

Executive Education

Het flexibele 10-12-daagse RSM Diploma Programme in General Management en het 11-daagse modulaire Advanced Management and Leadership Programme geven je nieuwe inzichten en praktische leiderschapsvaardigen en -kennis gebaseerd op baanbrekend onderzoek.

 

Meer informatie »