RSM open avond voor professionals – 21 mei 2019

Zet een volgende stap in uw carrière en ontdek hoe u de uitdagingen binnen uw bedrijf effectief kunt aanpakken en een positief verschil kunt maken.

Leer op de open avond voor professionals op 21 mei hoe u uw zakelijke vaardigheden en kennis kunt aanvullen met een opleiding van RSM. U kunt al uw vragen stellen tijdens de workshops, informatiesessies en persoonlijke gesprekken met alumni van RSM. Met de laatste wetenschappelijke inzichten van top academici en praktijkervaringen van zakenleiders kunt u nieuwe kennis, vaardigheden en instrumenten toevoegen aan uw CV terwijl u werkt.

Haal meer uit uw carrière met een part-time opleiding bij één van Europa’s top 10 business schools. Meld u nu aan voor de open avond via het aanmeldformulier!

Datum:                 Dinsdag 21 mei 2019

Tijd:                       18:00 - 21:00 uur

Locatie:                Erasmus University, Bayle Building, Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA Rotterdam

Modulaire management programma's

Het flexibele 10-12-daagse RSM Diploma Programme in General Management en het 11-daagse modulaire Advanced Management and Leadership Programme geven je nieuwe inzichten en praktische leiderschapsvaardigen en -kennis gebaseerd op baanbrekend onderzoek.

Meer informatie >>

Parttime Executive MBA's

Onze internationaal georiënteerde parttime Executive MBA van 22 maanden en Global Executive OneMBA van 21 maanden passen bij de veeleisende agenda van executives zoals u. De programma’s bieden groei, verdere ontwikkeling en een uitstekend netwerk voor effectieve zakelijke professionals.

Meer informatie >>

Over Rotterdam School of Management, Erasmus University

Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) behoort tot de top 10 van Europese business schools. RSM richt zich op het ontwikkelen van zakelijke leiders met een internationale carrière die voor positieve verandering kunnen zorgen en zich op een innovatieve manier inzetten voor een duurzame toekomst. RSM biedt een breed scala aan bachelor, master, MBA, PhD en executive programma’s waarin studenten zich kunnen ontwikkelen tot kritische, creatieve, betrokken en samenwerkende denkers en doeners.

RSM is gevestigd in de internationale havenstad Rotterdam, een bruisend knooppunt van bedrijven, logistiek en handel. Studievoorlichting en activiteiten van RSM voor toekomstige studenten, executives en alumni worden ook aangeboden vanuit ons kantoor in Chengdu, China.