Bereikbaarheid & Contactinformatie

Bereikbaarheid & Contactinformatie

 • Vanwege de huidige situatie m.b.t. het corona virus is ons kantoor in het Mandeville gebouw tot nadere berichtgeving gesloten. Tot die tijd werken we vanuit huis en zijn we bereikbaar op de volgende manieren:

  • E-mail (studieadviseur@rsm.nl) Gebruik altijd je EUR e-mail account voor communicatie met de studieadviseurs en vermeld je studentnummer in je bericht. Alleen dan kunnen we je vragen zo goed mogelijk beantwoorden. 
  • Afspraak (30 minuten): heb je wat meer tijd nodig om je situatie te bespreken, boek dan een afspraak via ons online afspraken systeem. Je kiest dan eerst je studieprogramma, selecteert vervolgens de naam van 1 van de studieadviseurs en tenslotte klik je op de datum en het tijdslot dat beschikbaar is. Na het verzenden van je reservering ontvang je een automatische bevestiging per e-mail met daarin de details van de gemaakte afspraak. Vooralsnog zijn al onze afspraken online via Microsoft Teams/Zoom of telefonisch.
  • Telefonisch spreekuur (korte vragen): van maandag t/m vrijdag tussen 9.30 - 11.30 uur volgens het onderstaande rooster. Onze directe telefoonnummers vind je onder onze profielfoto's. Let op: Krijg je ons niet te pakken, dan zijn we op dat moment in gesprek met een andere student. Spreek geen voicemail in aangezien we je niet kunnen terugbellen. Probeer het dan op een later tijdstip nogmaals.
  maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag
  Maaike geen tel spreekuur Eva geen tel spreekuur Menno
 • Momenteel is ons kantoor gesloten tot nadere berichtgeving.

  Kantoor Studieadviseurs Bedrijfskunde
  Burgemeester Oudlaan 50
  Rotterdam
  Mandeville gebouw (T)
  Kamer T5-21